29 Април, 2016 21:11 2 799 2

Спряха строителството на метро заради птиче гнездо

  • строителство-
  • метро-
  • гнезно-
  • китай

В град Чънду, югоизточен Китай, беше спряно строителството на метро, заради гнездо на редки птици. „Домът” на птичките е бил открит от възпитаници на една от местните детски градини още в началото на април. Те с помощта на совите учители написали писмо до строителната компания с молба да спрат строителството, докато птичките се излюпят.

Ръководството на Китайската железопътна инженерностроителна корпорация удовлетворила молбата на децата и е пренасочила работниците да работят по други проекти, докато птичетата се излюпят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    И китайците не можем да стигнем по интелект и разбиране.
  • 2 анели

    0 0 Отговор
    Те това са човеци!Китай,Китай не можем да ги стигнем Китайците , всички казват Китайска работа, къде е Българската а?Ще спрат да строят Българите?Знаете ли кога-Друг път заради гнездо!Ооооооо боже,боже!