3 Май, 2016 10:46 9 638 5

Какъв имот може да купите за 1 млн. USD

  • imot.bg-
  • имот-
  • цени
Какъв имот може да купите за 1 млн. USD - 1
Снимка: М. Богданова ©

Едва ли има човек, който да не си е метал да разполага с мечтаната сума от 1 млн. USD и който да не си е мислил за какво би я изхарчил. За тези, пожелали си да си купят имот, би било интересно да разберат колко квадратни метри жилищна площ биха могли да си купят в различни краища на света.

Буквално една стая – 17 кв.м, е това, което може да придобиете в Монако. Между 20 и 22 кв.м е големината на имот с цена 1 млн. USD в Хонконг и Лондон. Над 200 кв.м жилище или къща може да си купите срещу въпросната сума в Сао Пауло и Кейп Таун, съответно 203 и 255 кв.м. Тук се нарежда и България. Със сума от 1 млн. могат да се купят много повече къщи, отколкото жилища. В цялата страна се оферират едва 39 апартамента над 1 млн. USD. Почти всички са разположени в София, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Броят на къщите е много по-голям – 222. Отново могат да бъдат намерени много оферти в центъра на София и южните квартали. Също така се продават и къщи архиткетурни паметници на културата в големите български градове като Варна и Пловдив. Голям е и изборът на къщи и вили по Черноморието.

Какъв имот може да купите за 1 млн. USD


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 няма смисъл

    0 0 Отговор
    Е както си пишехме за света и изведнъж задълбахме подробно в България :)))Кажете сега какви са цените в хотел Журналист.
  • 2 nesito

    0 0 Отговор
    При доходи 200-300евро - колко жилища да има
  • 3 Finix

    0 0 Отговор
    Интересно аз бих си купил къща във Финикс Аризона за 300 000 долара минимум 150 квадрата с басейн.
  • 4 Няма значение

    0 0 Отговор
    Към журналистката, като преписва, поне да си направи труда , да разбере какво, дадените цени , не са реални по простата причина, че са за най елитните квартали в дадения град, и не отразяват цялостния пазар в града. Средно цените са с пъти по ниски от обявените.
  • 5 Дуло

    0 0 Отговор
    Каквото и да си говорим , имота си е имот
    Ако има и добра локация си е направо безценен
    Сега 100 човека ще викнат , че имотите в България са скъпи
    Да ви питам аз , че те кога са били евтини ?