28 Май, 2016 10:42 2 171 1

Защо Джъстин Бийбър си нае луксозно имение

  • бийбър-
  • имение-
  • наем-
  • купон

Ако имаш много пари, може да си позволиш всичко. Имено тази максима доказа с последния си ход известният певец. За да няма проблеми с мрънкащи съседи, той реши да наеме вила, чийто месечен наем е 80 000 EUR, за да може на спокойствие да си прави купоните. Луксозното имение се намира в Лос Анджелис на крайбрежието на езерото Толука. Състои се от 10 спални и 16 бани. Къщата разполага с кей, както и с фитнес зала, зала за игри, киносалон и басейн.

За момента Джъстин рядко може да бъде видян в имението, тъй като е на турне. За сметка на това, къщата винаги е пълна с негови приятели, които поддържат високия градус настроение с безкрайни купони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коча

    0 0 Отговор
    Защото малкия швестер си мисли ,че ще ги има тези милиони завинаги, но след няколко години като му покара брада и мацките , ще потърсят друг и тогава малкото швестерче , ще потъне в забвение!