Last news in Fakti

4 Юли, 2016 16:52 5 698 0

Нова бутикова сграда в полите на Витоша

  • проект-
  • сграда-
  • галардо-
  • витоша
Нова бутикова сграда в полите на Витоша - 1

Новата перла на Витоша се казва Galardo Boyana Residence. Повече за нея разказва Тома Станишев – основател на агенцията за недвижими имоти Galardo Real Estate.

- Господин, Станишев, какво прави Бояна един от най-предпочитаните квартали за покупка на имот?

- Бояна остава един от най-предпочитаните квартали в София, който съчетава голямо историческо богатство и близост до Витоша. Именно това ме накара да построим жилищната сграда Galardo Boyana Residence точно там. Тя е разположена в един от най-спокойните и екологично чисти райони на София, с отлична инфраструктура и бърз достъп до центъра на столицата. Бояна е квартал с престиж и богата история.

- С какво се отличава новата ви сграда?

- Galardo Boyana Residеnce е бутикова сграда, която се отличава от появилите се напоследък огромни комплекси. Ние предлагаме само 13 апартамента, което я прави изключително привлекателна за купувачите. Тя е идеално решение за хората, които не желаят да живеят в огромен жилищен комплекс.

- Какъв тип апартаменти се предлагат в сградата?

- В сградата има 13 апартамента, сред които двустайни, тристайни, четиристайни и един луксозен пентхаус, което предполага задоволяването на потребностите на различните клиенти.

Нова бутикова сграда в полите на Витоша

- Разкажете ни нещо повече за проекта?

- В него сме наблегнали на няколко основни елемента. Един от тях е минималният процент на общи части в апартаментите – те са изработени по дизайнерско решение с висококачествени материали. Обърнали сме специално внимание на гъвкавостта на жилищата с възможност за лесно разширяване и преустройване.

- Galardo Real Estate е инвеститор по проекта?

- Да, нашата агенция е един от инвеститорите в този случай. Ние предлагаме пълно и адекватно управление на сградата. Oставаме изцяло на разположение на клиентите си при възникнал проблем или въпрос. Това, което прави сградата ни бутикова, е нашето отношение към нея и бъдещите купувачи.

- Кога сградата ще бъде завършена напълно?

- В края на месец юли Galardo Boyana Residence ще бъде напълно готова и ще организираме откриване тип Open House. Вече купуването на апартаменти е напълно възможно, а при желание от купувачите предлагаме и довършителни дейности до ключ.


Платена публикация


Свързани новини