Last news in Fakti

25 Юли, 2016 15:11 4 696 1

Продават замък на цената на гарсониера

  • швеция-
  • замък-
  • цена

Замъкът се намира на два часа път с кола от Стокхолм, а цената му е едва 369 160 EUR, което се равнява на едностаен апартамент в центъра на шведската столица. Причината за ниската цена на Hägerstads Castle е, че след пожар през 2011 г. имотът остава необитаем. Пламъците напълно са унищожили целия интериор и според брокери, вероятно новият собственик ще трябва да разруши сградата.

Замъкът е построен през 1869 г. и дълги години е бил дом за лечение на алкохолно зависими лица. След това преминава в частни ръце и новият собственик го ползва като къща за живеене до момента на пожара.

Имотът включва освен замък и две къщи, построени през 60-те години на миналия век. Към момента в тях живеят наематели, но до края на годината трябва да напуснат. Новият собственик ще получи също така навес за лодки и голяма оранжерия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Пенчо

    0 0 Отговор
    Що па да не си го купя ???? И без тва имам няколко лева в повече тази седмица!!!