Last news in Fakti

25 Юли, 2016 16:07, обновена 25 Юли, 2016 17:42 4 190 1

Горя част от къщата на Баневи

  • къща-
  • бояна-
  • баневи

В 6.22 часа тази сутрин е получен сигнал за огън в къща в квартал „Бояна”. От пожарната са изпратени три коли на мястото на инцидента. Огнеборците съобщават за изгорели 100 кв.м дограма и един телевизор. От VI-то РПУ се води разследване за инцидента.

Къщата е на известното семейство Евгения и Николай Баневи. Няма пострадали.

17.40 ч.

Палежът на къщата на семейство Баневи е бил умишлен, заявиха от МВР. От охранителните камери става ясно, че извършителите са били двама, които са разбили прозорците на хола и трапезарията в периода между 2.30 и 3.30 часа. „Над стотици хиляди лева” са нанесените щети заявяват собствениците, които по време на инцидента не са били в къщата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВКТ

    2 0 Отговор
    обикновена застрахователна измама