Last news in Fakti

22 Август, 2016 09:03 16 591 0

4 неща, които ще те спасят при ремонт или ново жилище

  • дормео-
  • матраци-
  • килими-
  • възглавница
4 неща, които ще те спасят при ремонт или ново жилище - 1

Август и септември са месеците на ремонтите и смяната на жилища. Това е период, в който се налага да излезем от зоната си на комфорт в името на новия дом. Независимо дали това означава ремонт за освежаване на стария апартамент или нанасяне в нов. Едно е ясно- всичко това е свързано с много усилия, организация и работа. Процесът е дълъг и ангажира голяма част от вниманието и времето ни. Ако си се захванал с това начинание, със сигурно ще трябва да направиш някои жертви, свързани с твоето удобство и навици. Често при планирането пропускаме основни неща, които биха могли да улеснят нашия живот. За това подготвихме списък с някои хитри продукти, които не бива да забравяш, защото ще те улеснят при новото обзавеждане.

1. Матракът

Когато предприемаш промяна, обвързана с дома, тя често е дългосрочна и решенията, които взимаш относно обзавеждането трябва да бъдат добре обмислени и практични. Необходимо е да обмислиш не само какво ще ти трябва, но и коя е най-качествената и практична за теб покупка. Например изборът на матрак за новата ти спалня. Това не е просто решение. Най-често срещаният проблем при покупка е изборът на подходящата твърдост. Всеки човек има различни предпочитания и е от изключителна важност матракът да бъде съобразен с тях, за да може здравословният и пълноценен сън да бъде възможен.

Предлагаме ти да се възползваш от пакетното предложение на Дормео България и да вземеш Комплект Нежна прегръдка на изгодна цена с 200лв. отстъпка! В комплекта получаваш:

- Матрак

- Спално бельо

- Завивка

Побързай, защото предложението важи до 28.08.2016г. Само сега на супер изгодна цена, с лихва 0% и 0лв. доставка! Научи повече тук!

С матраците на Дормео ще улесниш своя избор, защото ще получиш високо качество, до 15 години гаранция, 30 дни тест период, 0% лихва при взимане на изплащане и безплатна доставка при дистанционна поръчка.

4 неща, които ще те спасят при ремонт или ново жилище

2. Алтернативата на матраците

Ако за момента нямаш намерение да инвестираш в нов матрак, но все пак усещаш, че твоят вече не е в добро състояние и влошава качеството на съня ти, ти препоръчваме да прочетеш за Топ матрак Риню Евкалипт. Направен е от мека мемори пяна и покритие с Тенсел фибри, с което подпомага естествената поза за сън на твоето тяло. Топерът ще придаде изцяло нов вид на твоето старо легло или дори диван. Освен, че ще подобри комфорта на матрака или дивана, топ матракът Риню Евкалипт е терморегулиращ и антиалергичен. Само сега можеш да го вземеш на изплащане с 0% лихва на 10 равни вноски!

3. Изборът на възглавница

Знаем, че когато се местиш в нов апартамент или изчистваш своя стар, за да го ремонтираш, се опитваш да се отървеш от хилядите ненужни и излишни вещи. Разбираме, че са ти необходими мултифункционални продукти, които да не заемат много място, да бъдат практични и полезни едновременно да извършват няколко функции. За това горещо ти препоръчваме Дормео Възглавница 10 в 1. Тя е мултифункционална възглавница, която можеш да използваш в 10 различни позиции – през деня, за спане, за четене, дори при работа.

4. Килимите

Килимът е интериорно решение, което може да придаде много уют и стил на цялото помещение. Това е факт, който не можем да оспорим. Но вярваме, че един килим, освен красив, може да бъде и много практичен и да събира в себе си различни функции. Килимът Дормео Асана е направен от мемори пяна, оформяща се по стъпалата и придаваща чувството, че ходиш по облак. Най-важното е, че изолира от студения под, а междувременно с това е антиалергичен и антибактериален. Перфектен е, ако обичаш да правиш упражнения или гимнастика у дома. И не на последно място, изключително стилен!

4 неща, които ще те спасят при ремонт или ново жилище


Платена публикация