Last news in Fakti

6 Октомври, 2016 21:11 5 956 2

Нов имот за 280 EUR/кв.м.

  • сглобяема къща-
  • цена-
  • стройко

Цената винаги е сред основните фактори за покупка на недвижим имот. Инвестицията в къща извън големия, шумен и мръсен град, за мнозина е непосилна. За тях обаче има алтернатива, а именно сглобяемите къщи. Цената на подобни имоти е 280 EUR/кв.м, а за отоплението на имота се използва много малко енергия. Предлагат се различни видове стени в зависимост от района, в който ще бъде разположена къщата и желанията на клиентите. Сред основните предимства на сглобяемите къщи е, че се монтират за един, максимум два дни, както и че имотът веднага е годен за обитаване.

Това е едно от атрактивните предложения на есенното издание на „Стройко”, което се провежда в НДК. На него могат да се видят най-новите тенденции в областта на вентилационните фасади и елементи за довършителни работи, строителство, градинско оборудване и обзавеждане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УжасТ Баце

    0 0 Отговор
    Имам приятели които работят в такива фирми в Канада!
    И тримата ми повтарят едно и също от 2008-ма, когато започнаха работа със сглобяемите къщи: - НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙ ТАКЪВ БОКЛУК! До ден днешен работят в тези фирми и продължават да го повтарят... Сигурно те са тролове искащи да уронят престижа на надутите в два пъти цени на сглобяемите къщи в БГ - 21 век и достъпа до интернет доказва, че цената в БГ е с 30% отгоре за едни и същи модели къщи. Благодарим за предложението ама тея тарикати, също като българските автоджамбази искат да са богати от ВЧЕРА, а не да си направят име и тогава да дерат кожи...
  • 2 Интелектуалец

    0 0 Отговор
    Пак легенди имам един приятел и от приятел на негов приятел знам, чух, казаха ми ... пълни глупости... като не сте наясно не се излагайте бе хора, не е нужно перманентно да си негативен, подозрителен мрънкач. От 5 години строим сглобяеми къщи в България с метална конструкция, елате да питате хората, които живеят в готовите вече къщи, дали има ЕДИН недоволен??!!! Освен това цените не са двойни в България, посочената цена е реална, разбира се в зависимост от довършителните работи има и цени от 300, 350, 400 евро на кв.м. двойни били цените - Е ЗА БЕЗ ПАРИ НЕМА БАЦЕ СВЪРШИХА ВЧЕРА!!