10 Октомври, 2016 06:17 13 584 4

Хотел по-евтин от апартамент

  • хотел-
  • публична продан-
  • бонбон-
  • чайка

След имотната криза от 2008 г. стана популярна т.нар. „публична продан”. Ако имотът не намери своя нов собственик на първата публична продан, то следва втора, при която началната офертна цена е по-ниска. И така при всяко следващо обявяване цената пада, докато не се намери купувач на имота.

Вече сме свидетели на хотели, които струват по-евтино от апартаменти. Подобен е случаят с хотел „Бонбон” в курортния комплекс „Чайка”. Четириетажната сграда се продава за 12-ти път. Хотелът вече е в окаяно състояние, като няма и следа от луксозно обзаведените стаи и апартаменти. Единствено в по-прилично състояние са басейнът, закритото барбекю и една дървена беседка в градината.

Хотелът се намира на 300 метра от плажа. Състои се от 16 стаи и 3 апартамента, всички с изглед към морето.

Този път обявената първоначална цена е 399 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Екопинокио

    0 1 Отговор
    Навсякъде, където селски новобогаташи и мафиоти бетонираха крайбрежията, се случи същото - събаряне на хотели и възстановяване на природата, и в Испания, и в Тайланд, и в Коста Рика, и в Мексико...

    Дано се наложи да съборят поне 60% от хотелите по черноморието, и държавата (за каква ли държава си говора...) да възстанови крайбрежието.
  • 2 pich

    0 0 Отговор
    Искам само да отбележа за протокола : Хотела се намира точно над свлачището по стария път за златните. Може би това е причината да няма желаещи да го закупят :)
  • 3 НеЩа

    0 0 Отговор
    За 400 бона може да си купиш два прилични апартамента в провинцията, да си купиш 100 дка в Добруджа,които да ти носят прилична рента, да си направиш солидно депозитче и да си купиш сносна кола за 100 големи Константиновки, какъв хотел?!?!
  • 4 БАЙ ХЕЙ

    0 0 Отговор
    Запомнете:Банско ще бъде бетонирано като Черноморието!