Last news in Fakti

17 Октомври, 2016 06:16 3 400 0

Нов 5-звезден хотел в курорта „Албена”

  • хотел-
  • албена-
  • петзвезден

На мястото на хотелите „Доростол” и „Камелия” се строи нов хотел „Парадайс Блу”. Плановете са 9-етажната сграда да отвори врати за следващия сезон. Ще се състои от 233 стаи, като 11 от тях ще имат достъп до собствен басейн. Хотелският комплекс се намира на 20 метра от плажа. Инвестицията на стойност 25 млн. лв.

Курортът „Албена” се състои от 30 хотела. От там планират да вложат близо 30 млн. лв. в ремовиране и нови хотелски бази през 2017 г. Сред тях са хотелите „Гергана”, „Елица" и „Арабела бийч”. Първа копка ще се направи и на още един хотел 5 звезди на мястото на хотел „Кардам”. Топла връзка ще свързва комплексите „Фламинго гранд" и „Добруджа”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА