14 Ноември, 2016 15:50 13 044 5

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища
5-те най-тузарски имота на пазара - 1

Инерцията в луксозния сегмент набрана през 2015 и 2016 г. ще е движещата сила в луксозния сегмент през 2017 г., смятат анализатори. Основните купувачи на луксозни жилища ще са българите, които живеят зад граница. „Те са може би най-смелите купувачи в някои отношения и ако има сделки на върхови нива в този сегмент, то именно този тип клиенти са готови да платят не само над средната, но и два пъти над средната цена, в случай, че припознаят в предлаганото жилище подобно на това, което обитават в Кьолн, Берлин или Лондон” е мнението на Светослава Георгиева, заместник-управител на агенция Unique Estates.

Към момента луксозни апартаменти могат да се купят в стари сгради в центъра на София. Повечето от тях са реновирани, а други и луксозно обзаведени. В района на Лозенец и в близост до Южния парк могат да се намерят и такива ново строителство. Справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg показва, че в столицата се предлагат около 30-тина луксозни апартамента на цена между 700 000 EUR и 1 300 000 EUR.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Център (София) – 1 300 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира в сграда паметник на културата, построена през 1914 г. Разгънатата застроена площ на имота, който се разпростира на цял етаж, е 253 кв.м. Състои се от антре, хол с камина и тераса с панорама към градинката на Народния театър, 5 отделни помещения, оборудвана кухня, 2 бани с тоалетни, една от които е с душ кабина, а другата с вана с джакузи.

2. Лозенец (София) – 750 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент, чиято разгъната застроена площ е 278 кв.м., се намира в нова сграда в Лозенец, близо до Южния парк. Използвани са най-висок клас материали и изолации, италиански дизайнерски декоративни мазилки, паркет, теракот, фаянс и осветление, интериорни врати. Таваните на помещенията са 3 метра.

3. Изток (София) – 1 100 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира на метри от Борисовата градина в сграда, построена през 2009 г. Жилищната площ на имота е 360 кв.м. Особеното е, че около целия апартамент има панорамна тераса с вградено отопление. Обзаведен е с най-висококачествени материали: дневна входно пространство, кухня и кабинет с полиран гранит, спални- настилка от масивно дърво „Европейски дъб”, входна и вътрешни врати Dierre, всички бани и тоалетни –са с италианска мраморна облицовка.

4. Център (София) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент, който се намира в сграда, построена през 1950 г., е с разгъната застроена площ от 301 кв.м. Имотът е основно ремонтиран и е с висококачествени дограма и подови настилки. Жилището е с ТЕЦ, а също така и във всяка стая има климатик.

5. Център (София) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Апартаментът се намира в близост до Борисовата градина, Софийският университет Климент Охридски, метростанция, спирки на градския транспорт. Намира се на петия етаж в сграда построена през 1936 г. разгънатата му застроена площ е 238 кв.м. Височината на таваните е 3.20 метра. Имотът може да се преустрой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гсгсдф

    1 0 Отговор
    Четвъртата обява си е далавера, Александър Невски само за 1 мил
  • 2 НИКИ

    1 0 Отговор
    Тиквата като ви каза че българина се е видял пари,вие не вярвахте.
  • 3 georgi

    0 0 Отговор
    Купувам ги.
  • 4 Питанка

    0 0 Отговор
    Да живееш в апартамент за 1 000 000 евро, а вътре да е коптор.
    И.аси!
  • 5 МЕИИИ

    1 0 Отговор
    Петата обява кърти - що за човек ще държи имот за милион в такова състояние - като нямаш пари да го поддържаш - продай го и си вземи нещо по-евтино.