Last news in Fakti

20 Март, 2017 17:47 3 004 10

Съдийка със заплата 2700 лв. иска общинско жилище

  • общинско жилище-
  • съдия-
  • тодорова

Шефът на съда в Свиленград – Елена Тодорова, е поискала общинско жилище за 78 лв., при положение, че месечната й заплата е 2700 лв. Писменото искане съдийката е направила пред кметът на града Георги Манолов. В заявлението, което публикувано от сайта Topnovini.bg, се посочва, че на съдийката й се налага всеки ден да пътува от Ямбол до Свиленград. „Неудобствата и затрудненията са несъмнени, те обуславят и сериозната ми нужда от жилище в този град“, пише още Тодорова.

Проверка на имотната декларация на бившия председател на съда в Свиленград пред Сметната палата показва, че тя няма имот в Свиленград, но е прехвърлила къща с двор в село Сламино, община Тунджа. Също така се оказва, че бащата на Тодорова разполага с къща в село близо до Свиленград. Самата Тодорова заяви: „Не желая да коментирам. Постоянната ми адресна регистрация е в Ямбол и родната ми къща е в Ямбол. Завидно е логическото ви мислене да търсите косвени факти и източници на информация”.

Съдийка със заплата 2700 лв. иска общинско жилище


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jambazina

    16 5 Отговор
    Е ако дадат на съдийката нема има за джагалите.
  • 2 Истината баце

    32 1 Отговор
    Ейййй тва България е пълна с б....ци като този цървул...С тая заплата не може ли да си наеме жилище като нормален човек с 600 лв заплата?Като не и се пътува да напусне работа и да стане магазинерка в Емболия...Тъпа мазнярка...
  • 3 966066687657658659860695784765365476890

    24 1 Отговор
    Малееее дайте да и съберем някой лев на завалийката бе, че явно е крайно нуждаеща се.
  • 4 Варна

    28 0 Отговор
    Държавният чиновник е кърлеж, всички останали думи са излишни
  • 5 ИЛИЯН

    19 0 Отговор
    Вероятно вече живее в общинско жилище, в жк Простор бл 3
  • 6 ГОст

    8 0 Отговор
    Революция трябва. спешно...няма толкова затвори в БГ. да ки качат на кораби и по средата на морето
    там да правят каквото искат .
    Нямам думи......корупция наглост ....няма управия. гледам и снимката на тая и ми се повдигат червата от гняв...кой губи..аз. не знам какво и как да го направя вече....явно хората със съвест и морал няма да прокопсат. така е не само в бг. в чужбина е пълно с наглеци също.
  • 7 Геле

    7 0 Отговор
    Ееее , кротко де - след 4-5 години ще отиде да работи и в София , там също ще поиска от кмета некой апартамент - поне 150 кв.м , служебна кола , шофьор... те от Ямбол са така... - та чак в Страсбург - там им е лелеяната мечта...
  • 8 Ямбол

    10 0 Отговор
    Щом няма срам да иска с такава заплата общинско жилище, как ще има морал да откаже рушвет за едно дело.
  • 9 mediator37

    7 0 Отговор
    Добре де, не сте ли виждали пететажания палат на носа на Приморско -от три страни море, на онази съдийка дъщеря на председател на отделение във ВАС, която като безимотна беше оземлена и вдигна палат. Забравихте. Сега се заяждате с женицата за смотана общинска панелка в Свиленград. Там пък много митничарски дела ще гледа, да го е. Защо й е да се мести в София и Страсбург.
  • 10 ЯЗЕ

    6 0 Отговор
    Хубавото е, че новината е нова, само преди 3 години е подала молбата.