Last news in Fakti

18 Януари, 2012 15:17 12 933 16

Имотният пазар намери нова ниша

  • планекс холдинг-
  • mam’s & me center viva-
  • варна-
  • ганев

Строителството на жилища, офисни и търговски сгради вече не е толкова атрактивно и доходоносно. Това обаче не отказва предприемачите да инвестират в сектора на недвижимите имоти. Пример за това е компанията „Планекс Холдинг”, която представи своя най-нов и първи по рода си у нас център „Mam’s & me center VIVA”. Той ще бъде разположен във Варна. Особеното на този търговски център е, че той е предназначен изцяло за майката и детето. В него ще има топла кухня за деца, занималня, детски кът само за деца и такъв за деца и родители. В молът ще се организират и курсове – езикови, за бременни, рисуване и други.

Триетажната сграда, в която се ще помещават 35 магазина и три заведения, е с разгъната застроена площ от 5000 кв.м. Търговските помещения в първия мол за майки ще са с големина от 25 до 200 кв.м. Наемните нива са 9.5 EUR/кв.м на месец, като тук е включена такса управление и разходи по общите части. Минималният срок, за който могат да бъдат наети помещенията, е три години. Сградата е напълно завършена, но дава възможност за изпълнение на индивидуални интериорни проекти по желание на наемателя. Очаква се молът да заработи в края на април, началото на май тази година.

С какво „Mam’s & me center VIVA” се различава от другите търговски центрове?

На първо място това е наличието на консиерж. „Това е т.нар. „лайф стайл мениджмънт”. На него майките могат да разчитат за организирането на семейни вечери, поръчка на билети за концерти, романтични вечери, доставяне на подаръци. Консиежът ще може да организира рождени дни, да подготвя партита. Предлаганите от него услуги ще включват и неща свързани с автомобилите на дамите.”, каза Добромир Ганев, управител на GVA Sollers Solutions по време на представянето на новия мол.

Ще бъде дадена възможност на компаниите, които няма да могат да наемат площ в мола или не се нуждаят от постоянна такава в него, да наемат промощанд на партерно ниво и в рамките на една седмица да представят свои нови продукти или услуги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цацо

    2 1 Отговор
    нищо добро не ни чака с тези МОЛ-ове
  • 2 Умен

    3 2 Отговор
    Поредната платена от голяма компания статия! Даже не ми стана ясно,какво точно предлага въпросното недоразумение. Да не говорим че "Планекс" строят скъпо и некачествено. Причината за спад в продажбите им е ,че клиентите се насочват към по-евтини и качествени имоти, където надценката не е 1000%.
  • 3 :-)

    2 1 Отговор
    Бравоооо!
  • 4 Владимир Йосифов

    1 1 Отговор
    Браво !
  • 5 йкиуътре

    2 0 Отговор
    а бе то деца няма кой да ражда,вие се ...нова ниша
  • 6 никито

    2 0 Отговор
    абе тия съвсем за мезе на взеха ....... за малко да се разплача .......
  • 7 Ильо войвода

    1 0 Отговор
    Голема глупост, пак ще счупчт крак с тая НОВА НИЯА
  • 8 Стоян Цеков

    3 0 Отговор
    на тази статия определено й липсва тагът "платена публикация".
  • 9 гост

    4 0 Отговор
    Не можеш да правиш бизнес с хора,които взимат заплата 400-500 лв.
  • 10 Нов-Новеничък....

    1 0 Отговор
    Да не говорим, че тази ниша беше нова преди три-четири години :)
    Моя позната има подобна "занималня" в три-етажна къща вече няколко години.
  • 11 неутрален наблюдател

    2 0 Отговор
    Да се надяваме, че г-н Ганев няма да фалира и този МОЛ, както стана с ПФОЕ МОЛ
  • 12 Румен Лефтеров

    0 0 Отговор
    Браво,)))))
  • 13 VW&Mercedes

    0 0 Отговор
    Ohhhhhhh do koga shte ni tormozite s tova glupavo neshto.Eto mneniqta ot predishnata statiq
    Meneie 1 Edno vreme vsichki hodeha na disco,posle sanahme club-archeta.Tova e sushtoto samoche e maluk Mall.Nevijdam nishto inovativno,prilicha na struv za balami deto ne sa izlizali ot BG i tuk vsichkoim e luskavo.Zad 3-mata glupaci (menekenite) mojeshe da slojite i nqkoq capanaca na bezizvesten "genii" ta suvsem da vi e FIESHAN club-arskoto molchence.
    Mnenie 2Tctctc leleee ot koga chakam da otvori JIVSTIL CENTUR-a da bluskam v fitnsO i posle poten za vlqza da izkupq magazina na HUGO.Uauuuuu
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 автогол

    1 0 Отговор
    Тези от Планекс нещо не могат да си продадат апартаментите дето построиха до базар Левски и сега ги превръщат в разни измишльотини Мам& ми...аууу.То като влезеш в едно л..но ,колкото повече мърдаш,толкова повече потъваш!