Last news in Fakti

29 Май, 2012 21:46 6 975 3

Най-голямата книжарница в София

  • книжарница-
  • софия-
  • книжен център гринуич

След като дискотеката в подлеза при Софийския университет беше превърната в книжарница по време на строителството на метростанцията, вече сме свидетели на още преобразуване. Този път бившето кино „Млада гвардия”, което в продължение на няколко години беше превърнато в магазин, отвори врати като книжарница.

Това е най-голямата книжарница до момента в столицата. Тя се разпростира на площ от 940 кв.м. „Когато книгите изгонят дрехите от бул. „Витоша”, за България ще има шанс” е мнението, което изказа пред в-к „Стандарт” Йордан Антов, шеф на ИК „Бард”.

Името на книжарницата е „Книжен център Гринуич”. В нея ще има обособена детска зона, център на „Нешънъл Джиографик”, музика, филми, литература на чужди езици и биокафене с 50 места.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоименов

    0 0 Отговор
    Прочетох цялата информация за г-н д-р Йордан Антов и призовавам всички издатели: бъдете нащрек! Професионален мошеник и перач на пари, ще заграби изданията ви и ням да ви плаща! Тази книжарница няма да издържи и два месеца.
  • 2 Калоянов

    0 0 Отговор
    Смятам да изпратя сигнал до ДАНС за установяване произхода на средствата, с които е създадена тази книжарница. Отвсякъде мирише на пране на пари! Самият Й. Антов е завлякъл много свои партньори, които го наричат "престъпник". Предстои журналистическо разследване на лицето Антов...

    Коментиран от #3

  • 3 ехеее

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Калоянов ":

    Ти да не си му някакъв конкурент, та толкова плюеш, а))) Иначе не разбирам защо трябва да ги пишеш тези коментарчета. Изпрати сигнал до ДАНС, но не анонимен, дай фактически доказателства. Иначе това си е чист донос. Най-лесно е да се оплюва човек в интернет-пространството. Не познавам този господин, но ми писна да чета само злобни и завистливи коментари.
    Относно статията - дано има успех, въпреки че отдавна хората не четат книги, не всички, но повечето. Едната причина е, че хората нямат пари за най-елементарни неща, другата е че откакто има интернет можеш да намериш всичко в него. Но все пак - успех!