5 Август, 2013 10:00 84 528 9

10-те най-тузарски имота на пазара за юли 2013-а

  • imot.bg-
  • лукс-
  • тузарски имоти-
  • къщи

В разгара на лятото акцентът при предлагането на луксозни имоти е насочен към къщи по българското Черноморие. По-скъпи остават имотите по северното крайбрежие. Там често се срещат оферти за луксозни къщи на стойност над 1 млн. EUR, докато в южната част преобладават предложенията на стойност под 800 000 EUR.

Нова тенденция се откроява на пазара в София. Дългият период на продажба на къща накара някои собственици да започнат да предлагат част от тях като ги обявяват като апартаменти. Подобни оферти има най-вече в центъра на столицата и някои южни квартали като Симеоново и Драгалевци, където по време на бума бяха изградени много нови къщи.

Ето и 10-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви на частни лица - Bazar.BG:

 

1. Местност „Евксиноград” (Варна) – 1 250 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с разгъната застроена площ от 1241 кв.м. На първото ниво е разположен голям хол с вита стълба, която води към второ ниво на хола. Там също са разположени трапезария, кухня, киносалон, тоалетна. На третият етаж има студио (хол, спалня, баня с тоалетна), голям апартамент (хол, спалня, помещение с джакузи, гардеробна). Покривната тераса е с площ 208 кв.м. Имотът разполага  с гараж за 10 коли със система за отвеждане на вредните газове.

2. Изток (София) – 509 500 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е разположен в сграда в близост до Борисовата градина. Площта му е 278 кв.м. Като тук са включени 88 кв.м ограждаща апартамента тераса. Апартаментът се състои от голяма кухня, дневна, 3 спални (едната 24 кв.м., а другите две - по 20 кв.м), 2 бани с тоалетни, отделна тоалетна, сауна, мокро помещение. Всички спални са с 3-слоен паркет. Баните са на теракота и фаянс „Мартинели”, коридор, кухня и дневна - теракота „Версаче”.

3. Докторски паметник (София) – 500 000 EUR (виж повече)

Многостаният апартамент, който се намира на ул. „Оборище”, е с разгъната застроена площ от 145 кв.м. Разположен е в сграда, построена през 1956 г. Апартаментът се състои от хол с акцентно осветление, трапезария и кухненски бокс с вградена кухня с висок клас електроуреди. Три самостоятелни спални, едната с баня с джакузи.

4. Синеморец (Бургас) – 750 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е тип таунхауз. Площта й е 500 кв.м. Намира се в непосредствена близост до плажа с отлична панорама гледка към морето. Първия етаж е с обособен английски двор, водещ към двора и басейна. Има дневна и 3 спални с 2 бани и е със самостоятелен вход откъм двора. Вторият етаж има голяма дневна, кабинет, баня, голяма тераса с изглед към морето и втора тераса към двора. На третото ниво са разположени 3 спални със самостоятелни бани и тераси към морето. Имотът разполага с камина в дневната на втория етаж, вградена отоплителна система и радиатори за всеки етаж.

5. Симеоново (София) – 540 000 EUR (виж повече)

Еднофамилна къща с красив двор с барбекю, открит басейн, фитнес, кино стая, SPA, камина. Имотът се намира на асфалтиран път в полите на Витоша планина. Разгънатата застроена площ на къщата е 360 кв.м. Разполага с двор от 525 кв.м. На първият етаж са разположени дневна с трапезария и кухня, стая за гости, баня с тоалетна. Второто ниво се състои от кабинет, 3 спални, 2 бани с тоалетна, тераси. На най-горният етаж има киносалон, фитнес, SPA кът.

6. Лозенец (София) – 540 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент е с площ 240 кв.м. Разполага с невероятна панорамна гледка към цяла София и планина Витоша. Имотът разполага с две спалн с дрешник, една огромна баня и още една по-малка.

7. Златни пясъци (Варна) – 1 600 000 EUR (виж повече)

Къщата е с площ 322 кв.м. Разположена е на 1 км. от плажа и на 12 км. от центъра на Морската столица. Къщата е изработена изцяло от камък в комбинация с дърво и други естествени и шумоизолиращи материали от най-висок клас. Има покрита беседка, басейн, кътове с екзотични растения и висок плет, опасващ предната част на имота.

8. Местност „Св. Никола” (Варна) – 580 000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ 1811 кв.м, а дворът към нея е 4300 кв.м. Имотът разполага с открит паркинг за 18 коли. Поради отличното си местонахождение имотът е отлична инвестиция.

9. Изток (София) – 500 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира в нова сграда и е с разгъната застроена площ от 285 кв.м. Състои се от дневна с трапезария, самостоятелна кухня, 5 стаи, 2 бани, тоалетна за гости и тераса. Апартаментът се предлага на шпакловка и замазка. В комплекса има 6 дка градина, осигурена поддръжка, 24 часова охрана, ресторант.

10. Център (София) – 650 000 EUR (виж повече)

Мезонетът, чиято разгъната застроена площ е 300 кв.м, се намира в нова сграда, разположена в близост до парка „Заимов”. Първото ниво се състои от входно антре, просторен дневен тракт, кухня, трапезария, кът за почивка, хол, слънчева тераса към парка. На вторият етаж са разположени 4 спални, две бани с тоалетни, гардеробно помещение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kuku Kukov

    1 1 Отговор
    Жегата ли умори "критиците" що ли? Дали пък този път са съгласни цените,качеството и локацията? Време е да чуем дежурното АКО- имах тези пари

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 4 realist

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Kuku Kukov":

    абе ти луд ли си, каква локация те гони, нали се намират на най-мизерното и гнусно масто в Европа и В по-голямата част от света , а именно, управляваната от турско-комунистическа мафия , родина на роби и послушковци, територия известна като булгаристан. На тия имотчета, като им се махнат по една две нулички, може и евентуално, накой да се заинтересува от оглед. Но само ЕВЕНТУАЛНО.
  • 5 Julia Panova

    0 0 Отговор
    Интересно ми е ( ей така за клюката) в тая бедна и малка държавица с хора, които едва преживяват след плащане на ток, вода и какво ли още не? Та , кой построи тези имоти и на кой мисли, че може да ги продаде?
  • 6 Kuku Kukov

    1 0 Отговор
    > гнусно масто За доказани бездомноци всяко "масто" по света е гнусно и винаги има причина (сериозна )да бъде такова! Я климата, я надморската височина няма да са наред....А причината е просто, абсолютно тривиална НЕМАШ ПАРИ> Ти си го знаеш де?

    Коментиран от #8

  • 7 1111

    0 0 Отговор
    И ква стана тя? След 4 год. ,,криза,, цени м/у 1000 и 3000 Е м/2 ????? При следващата ,,криза,, сигурно ще бъдат около 3000/5000 Е за м/2....?!?!?! А пък не дай Боже м/у двете кризи да има ,,леко и плавно покачване,,...Леле,мале! АБЕ,КЪДЕ Е БАТКО, А?!?!
  • 8 realist

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Kuku Kukov":

    когато някой атакува директно опонента си, а не идеите му, то това само доказва, че не може да обори тезите и заключенията на опонента си. Това правиш и ти последните пет-шест години във форума , храчиш по всички казващи истината за положението в България, което е корелативно свързано с цената на недвижимите имоти, защото колкото и да търсиш аргументи в пещеристата кухина намилаща се в средата на големия ти седалищен мускул, не можеш да намериш довод, който да обоснове едно евентуално спиране на ежедневно падащите цени на българските изстрадали имотчета.

    Коментиран от #9

  • 9 Kuku Kukov

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "realist":

    >последните пет-шест години във форума Не, обърка се! Последните 20 години > когато някой атакува директно опонента си, а не идеите. Ти наистина ли се мислиш за "опонент с идеи"? Защото честно ти казвам: От теб по- безидеен човек не съм срещал! Доводите са ти абсолютно популистки и без капка обосновка, което от своя страна те прави изключително смешен и забаваен. От тази позиция ,приемаш истината като обида (лична)