Last news in Fakti

24 Януари, 2014 18:36 5 696 4

Звездите, които продадоха на загуба имотите си през 2013 г.

  • холивуд-
  • лукс-
  • звезди-
  • кейти пери-
  • рийс уидърспун-
  • майкъл джордън

Пазарът на недвижими имоти е променлив – апартаментите и къщите поевтиняват и поскъпват и не на всеки му се отдава да уцели правилният момент за продажба на имота си. Известните и богатите също не са застраховани от загуба. Forbes състави класация на 9 знаменитости, които загубиха най-много от продажбата си на имот през 2013 г.

В ТОП 3 влизат Кейти Пери, която през 2011 г. купи къща в Холивуд за 6.5 млн. USD, за да свие любовно гнездо с Ръсел Бренд. Те обаче много бързо се разделиха и имението беше продадено за 5.65 млн. USD.

Бронзовият медал е за Рийс Уидърспун, която безуспешно се опита да продаде ранчото си за 5.8 млн. USD, което е купено за 10 млн. USD. В крайна сметка новият собственик е платил само 4.9 млн. USD.

Третото място е за Майкъл Джордън, който с години се опитваше да продаде имението си в Чикаго. Първоначалната цена, която спортистът искаше, беше 29 млн. USD. След като видя, че няма интерес, той се принуди да намали исканата сума на 21 млн. USD, но въпреки това все още не може да намери купувач. Опитът да продаде имота на търг също се провали.

Сред останалите известни финансови неудачници се нареждат още Анди Макдауъл, Фейли Дъф, Раян Филип, Кристина Агилера, кейт Уолш и Оливия Уайлд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бенжаменъ Глонти

    2 0 Отговор
    Имали бол пари - платили. Кьорав карти не играе. Глупакът и парите му се разделят. Който не играй - не пичьели, кой играй - също. Тия с мильоните въобще, ама въобще не ги мисля. Наместо да загробва 29 милки в чикагското си имение, Майк по-добре да ги беше инвестирал в БГ-то, тук имотите поскъпват всяка година с по петнаесе-дваесе процента. С 29 мильона би могъл да изкупи цялата докторска градинка!
  • 2 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Сособенно уважение към БЕНЖАМЕНЪ ГЛОНТИ!
  • 3 Дими Димов

    0 0 Отговор
    Малиии, много са са набутали тия, да бяха инвестирали у БГ-то, с тия пари колкуту панел щяха да изкупят, цял квартал...
  • 4 Сульо

    1 0 Отговор
    Значи разбрахме кой е в топ 3, разбрахме кой е бронзов медалист и разбрахме кой е на трето място. Сега остава да ги подредим в някакъв по-завършен ред. Що ли не станах и аз един журналист да си драскам по сайтовете.