Last news in Fakti

27 Януари, 2014 09:00 24 153 5

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • апартамент-
  • къща

Най-луксозните апартаменти и къщи за продажба през изминалата седмица

През първия месец на 2014 г. остава ограничено предлагането на луксозни къщи в околностите на София с цена над 900 000 EUR. Някои собственици се опитват да продадат недостроените си имоти на цени на вече готови и луксозно обзаведени къщи като основният им довод за това е, че купувачът има възможност да ги обзаведе по свой вкус. Подобен пример виждаме в района на вилна зона Бункера, където собственик на подобен имот го оферира на цена от 1 000 050 EUR. На пазара се появиха и опити за продажба на апартаменти във все още недостроени сгради на цени от 2 млн. EUR.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Драгалевци (София) – 1 350 000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е с площ 390 кв.м. Разполага с двор с големина 1116 кв.м, в който има басейн и детска площадка. Разполага с винарна, стая за персонал, лятна кухня, както и барбекю за 18 души, 7-местно джакузи с две хидро и една въздушна помпа соларен душ до басейна автоматична поливна система със собствен водоизточник.

2. Център (София) – 642 600 EUR (виж повече)

Тризонетът се намира в нова сграда в центъра на София и е с разгъната застроена площ от 324 кв.м. Разполага с покривна тераса от 55 кв.м. На първо и второ ниво също има тераси по 78 кв.м. Имотът търпи различни варианти на разпределение.

3. Център (София) – 2 075 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 415 кв.м. Разполага с 360-градусова панорамна гледка. Намира се в новострояща се сграда на ъгъла на бул. „България” с бул. „Витоша”. Имотът се намира в комплекс, който разполага с търговски център и 5-звезден хотел.

4. Бояна (София) – 2 800 000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща, чиято разгъната застроена площ е 701 кв.м, разполага с двор от 670 кв.м. Състои се от двор с кът за барбекю, гараж за два автомобила, котелно, перално и сушилно помещение, хол, кухня, стая за билярд, фитнес кът, басейн. Използвани са настилки от керамика, теракот.

5. Несебър (Бургас) – 470 500 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира на петия етаж в хотелски комплекс. Разгънатата застроена площ на имота е298 кв.м. Разполага със закрит SPA център с плувен басейн с възможност за целогодишно ползване.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...none

    3 1 Отговор
    Първата къща в Драгалевци ми харесва. Може би вторият "тузарски" имот, който някога ми е харесвал откакто почнахте тази рубрика. Останалите не струват. Номер 3, как може да искат 5К на квадрат.

    Мястото е на 2 натоварени булеварда, шумно, мръсно... 500м на юг има много симпатични (най-вече стари) блокчета на тиха уличка, гледащи към южния парк, частта му до Сити Център София, а цената им е 4 пъти по-ниска.

    Номер 4, това подобие на къща в Бояна се продава поне от година (тогава го мернах за първи път). Изглежда ужасно, а му искат толкова много пари...
  • 2 Иван Господинов

    3 0 Отговор
    Номер 4 е егаси скапаната бърлога . Тая къща и 200 милиона да спечеля от тотото не бих я купил
  • 3 Кольо Колев

    2 0 Отговор
    #4 с печка Раховец...Ей, богу..
  • 4 Симеон Симеонов

    2 0 Отговор
    EEEEEEEEEE я каква страхотна гледка и то само за 600 000 ,то само покриви и бараки !
  • 5 Бенжаменъ Глонти

    0 0 Отговор
    В обявата на номер #4:
    "В конструктивно отношение всяка дървена сглобка е самостоятелна противоземетръсна шайба. Използвани са настилки от керамика, теракот. Дебелината на теракота е от 1, 5 до 2, 5см. Зидовете на стените са двойни от 38 до 55 см. , с положена топлоизолация 7см. между двата зида. Къщата е изолирана отвътре и отвън, а на места топлоизолацията достига до 13 см. "

    ХАХАХАХАХАХАХА, това за противоземетръсната шайба ме разби! На места топлоизолацията достига цели 13см! Просто да не повярва човек как ги пишат тия обяви.