14 Април, 2014 08:57 24 308 11

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • апартамент-
  • къща

Най-луксозните къщи за продажба през изминалата седмица

Нов подход за намиране на клиенти, както за наем, така и за продажба на жилища се наблюдава напоследък на пазара – продажба на луксозни имоти на необичайни места. Ако сме свикнали да гледаме обяви за шикозни апартаменти в райони като Изток, Лозенец, Бояна и Драгалевци, то днес част от лукс апартаментите могат да се намерят и на меко казано странни места, като например Студентски град. Цената на предлагания 4-стаен апартамент там е 1 150 000 EUR. Разположен е на последния етаж в тухлена сграда, построена през 2011 г.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Студентски град (София) – 1 150 000 EUR (виж повече)

Имотът е с разгъната застроена площ от 200 кв.м и се намира на осмия, последен етаж на тухлена сграда, построена през 2011 г. 4-стайното жилище е с lВисок клас вградени електроуреди. Настилките са от луксозен ламинат, фаянс и теракот. Апартаментът е с PVC дограма, СОТ, блиндирана входна врата, вътрешни щори и модерен, нестандартен интериор.

2. Изток (София) – 495 000 EUR (виж повече)

4-стайният апартамент се намира в сграда, построена през 2007 г. в близост до Борисовата градина. Разгънатата застроена площ на имота е 276 кв.м., като от тях 88 кв.м е панорамна тераса. Апартаментът се състои от голяма кухня, дневна, три спални - едната 24 кв. м. , а др.угите две - по 20 кв. м. , две бани с тоалетни, сауна.

3. Чайка (Варна) – 290 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ от 144 кв.м. Имотът е обзаведен по индивидуален дизайнерски проект. Дневната е разделена на три части: кухненски кът, трапезария и хол. Дневната разполага с голям 42-инчов телевизор, домашно кино с колони. От дневната се излиза на голяма тераса посредством френски прозорци. Кухненският бокс е обзаведен с модерни шкафове, като всички кухненски уреди са вградени.

4. Иван Вазов (София) – 480 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент се намира до бул. „Витоша”. Разгънатата му застроена площ е 250 кв.м. Състои се от две нива, като на първото са разположени дневна с трапезария; кухненски бокс; две спални, едната със собствена баня; баня с тоалетна. На горното ниво има мокро помещение; родителска спалня; дрешник; баня с тоалетна с тераса; панорамна тераса.

5. Център (Бургас) – 270 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 160 кв.м. и се намира на втория етаж на сграда с луксозни общи части. Състои се от голям хол с трапезна част с тераса, отделна кухня с тераса, три спални, от всяка се излиза на тераса, две бани с тоалетни. Към имота има фитнес помещение от 30 кв.м и партерен гараж от 15 кв.м.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 4 Отговор
  • 2 Veselin Stanoev

    7 1 Отговор
    Цената на апартамента в Студентски град е доста висока.Собственика трябва доста да свали от нея.За тези пари може да се купи къща с голям двор в Драгалевци,Бояна,Симеоново при това с екстри и никой няма да ти тропа на главата.
  • 3 ...none

    5 1 Отговор
    Кое определя тези имоти като луксозни? Цената?
    - Това в студ. град - ок, голям е и до там. Настилките - ламинат (и висок клас да е си е ламинат), обзавеждането е доста скромно (марки не се виждат) - на каква база се иска близо 6К евро кв.м.? За този апартамент бих дал 250-300К евро максимум!
    - Изток - хубаво е апартаментчето, но не бих го определил като "тузарски". Бе вие виждали ли сте наистина луксозно жилище?! Едни плочки версаче не правят едно жилище тузарско.
    - Варна - вижте размера на всекидневната, кухнята, а спалните - какви кутийки. Кое му е "тузарското" тук? Рекламират ми 42" телевизор и приемник за цифрова телевизия - wtf!?
    - Иван Вазов - този е единственият, който се доближава до понятието "тузарски", но има какво още да се желае. Тук поне помещенията са големи, само кухнята е сбутана малко и лилавите завеси ми идват в повече.
    - Бургас - има ли нужда от коментар? - баня 2.5 на 2.5м, във другата баня някакви ужасни плочки, малки спални... кое е "тузарското" тук? Може би това, че е уж качествено строителство ли? Ако е това - в Младост 2 и 4 Артекс строят сгради в момента - тогава може би всеки апартамент там ще го водите тузарски.

    Какъв ни е объркан имотният пазар, нямам думи. Как може подобни жилища да се наричат тузарски!? Повечето от тях са по-скоро за графата "за хора с по-високи доходи от средната класа". Погледнете малко апартаменти в западни градове или САЩ (Ню Йорк например) и вижте как изглеждат там тузарските апартаменти - говорим за
  • 4 nikis72

    5 2 Отговор
    това че има малоумни собственици не означава че има малоумни купувачи
  • 5 Ely Tsoneva

    4 1 Отговор
    Уважаеми коментиращи, не се ядосвайте! Всички сте прави! Ама и колегите имат вина. Просто е трябвало да кажат на клиентите си истината в очите. Особено за апартамента в студентски град!
  • 6 Иван Господинов

    5 1 Отговор
    Шантава работа - отваряш обявата за АПАРТАМЕНТ натъртвам тук защото си говорим за некви 1 150 000 EUR . Това нещо се намира не къде да е а в студентски град за незапознатите това е едно бетонно гето , пълно с денонощно работещи чалгаджийници , пиянски запои, побоища стигащи не рядко и до убийства. Наркотици , мутри , проституция просто от всичко по много и всичкото това поставено на фона на купища боклуци , кал , разбити пътища .... просто най-доброто място, където можеш да навреш едни 1 150 000 EUR . Апартамента е просторен но колко не става ясно защото са се прежалили да му щтракнат всичко на всичко 5 снимки и те са с ефект създаващ впечатлението на удължени помещения, които на живо гарантирано ще изглеждат по-малки . Обзавеждането - ламинат , мебели евтинджос от ИКЕА , луксозни електроуреди ... що да ги снимаме ще го приемем на доверие . Има и видео прикачено но то е да се ориентираш кой некадърник е подготвил обявата - нищо общо с апартамента. Пропускаме и двата допълнителни лукса - паркомясто което не значи абсолютно нищо. Ако ще си купя такъв апартамент ще карам и луксозна кола да я паркирам по тротоарите малко не върви - за подземен паркинг никой не споменава нищо но дори и да го има пак не е оферта. Остава само кефа че си на последният етаж - малко по-големи сметки за ток защото климатиците ще работят доста повече зиме и лете и естествено кефа на всички течове и това че поддръжката на тавана ще е твоя еднолична грижа щото познай на тоя от 1-2-3 ета

    Коментиран от #7

  • 7 Едикой си

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иван Господинов":

    5750E/m2 . Е те на това му се вика балон....ама такъв балон и в щатите не са виждали сигурно....
    Според мен тук са се объркали жестоко.... цената е била 120хилки след това явно са искали да я намалят на 115хилки....само че са сложили една нула изотзадзе....
    Както и да е....който има пари да купува, жив и здрав...
    Според мен цените на имотите в България скочиха най-много заради разни англичани, руснаци и всякакви такива "инвеститори", които си купиха имоти с цел да ги препродадат по скъпо....ама нейсе...
  • 8 Agent

    1 1 Отговор
    Най-тузарска е панорамата от прозорците на 8-мия етаж в Студентския град
  • 9 Иракли Иракли

    1 1 Отговор
    ЧАЙКА/ВАРНА/

    Коментиран от #10

  • 10 Андрей Николов

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Иракли Иракли":

    За 290 000 EUR знаеш ли каква къща на 3 етажа ще спретна на Траката и ще останат за една нова S-класа...
  • 11 georgi genchev

    1 1 Отговор
    Za 1 150 000euro,...shte si kupia v Anglia tri kyshti i shte gi davam pod naem..........