15 Април, 2014 12:05 6 879 0

Недостроена сграда с апартаменти за милиони горя

  • imot.bg-
  • милениум център-
  • никми-
  • пожар
Недостроена сграда с апартаменти за милиони горя - 1
Снимки: М. Богданова ©

През последната половин година на пазара на недвижими имоти отново започнаха да се оферират жилища за продажба в етап на строеж. Един от емблематичните примери е „Милениум център”, който се строи в непосредствена близост до административната сграда на НДК на столичния бул. „Витоша”. Въпреки, че комплексът се очаква да бъде пуснат в експлоатация след две години, луксозни жилища в него вече се предлагат и то за милиони, сочи справка в специализирания сайт за недвижими имоти imot.bg. Става въпрос за многостаен апартамент с 360-градусова панорама към цяла София. Недостроеният имот, чиято разгъната застроена площ е 415 кв.м, се продава за 2 075 000 EUR. Цената от 5000 EUR/кв.м е най-високата на пазара, сочи справка в imot.bg.

Тази нощ последните два етажа на сградата горяха. Все още няма официална информация за причините за пожара. Тази сутрин на мястото имаше представители на полицията, които продължава огледа на обекта. Версията за момента е, че палежът е тръгнал от дървен кофраж и е обхванал последните два етажа. Видимо пораженията не са големи. Дали това ще се отрази на темпа на строеж и най-вече на цената на имотите там, ще покаже времето. Ето как изглеждаше сградата тази сутрин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА