16 Април, 2014 19:47 5 633 1

Продадоха най-скъпата къща в САЩ (ВИДЕО)

  • сащ-
  • къща-
  • имение

Имението Copper Beech Farm в американския град Гринуич (Кънектикът) беше продадено за 120 млн. USD. Това е най-скъпата продажба на имот на частно лице от началото на кризата, припомнят брокери.

Къщата е построена през 1898 г. в стил френски Ренесанс. На площ от 1250 кв.м са разположени 12 спални, 9 бани, 10 камини, библиотека, винарна и къща за слуги. Имотът, който разполага с невероятна гледка към Атлантическия океан, се намира на терен от 20 хектара. В него влизат още два острова и 1.5 км. плаж. Бъдещият собственик вече разполага и с тенис корт, басейн и ходромасажна вана.

Copper Beech Farm беше обявен за продажба през май 2013 г. при първоначална цена от 190 млн. USD. Името на новия собственик не се споменава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЗАМЪК
    КОЛКО ЛИ ТРЯБВА ДА Е БОГАТ ЧОВЕК ЗА ДА СИ КУПИ КЪЩА ЗА 120 МИЛИОНА ДОЛАРА