Last news in Fakti

20 Април, 2014 12:41 14 991 2

В Париж продават 23-етажна сграда за 1 EUR

  • сграда-
  • париж-
  • жилища

Построената през 1960 г. 23-етажна сграда в парижкия квартал Круа Бланш е обявена за продажба на символичната цена от 1 EUR. Сградата е трябвало да бъде съборена през 2006 г., но местните власти са решили да я запазят като неизменна част от пейзажа.

От новия собственик се очаква да реновира напълно постройката, в която има 120 жилищни единици.

След началото на кризата много на брой стари сгради бяха обявени за продажба срещу символичната цена от 1 EUR. Купувачи обаче трудно се намират, тъй като става дума за постройки, които не могат да бъдат съборени, а само реновирани, а за вдъхването на нов живот в тях, са необходими милиони евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 6 Отговор
  • 2 Branco

    0 0 Отговор
    Купуваш за 2лв, изкарваш медта и цялото желязо от тоя туч и да си стои, още 60 години. В Благоевград, купиха бившия Централен универсален магазин за смешни пари. Новият собственик излезна на плюс, само от скрабта.