21 Април, 2014 11:34 24 856 6

Как превръщат 2-стайно в 4-стайно жилище

  • дизайн-
  • жилище-
  • разпределение

Руски дизайнери превърнаха 2-стаен апартамент от 50 кв.м в четиристаен. Тъй като помещенията са малки, те залагат на светлите и пастелни тонове, за да придадат повече обем на стаите. Жилището се състои от дневна, столова, кухня и спалня. На практика това е едно помещение, което е разделено от прегради. Дневната, която се състои от малък диван, телевизор и библиотека, е разделена от другите помещения посредством стъклена преграда.

За да придадат повече обем на малката кухня, шкафовете са решени в бяло, а една от стените е с фототапет с вкусна храна.

Огромното предизвикателство за дизайнерите е малката спалня. Решението е нежни тонове, легло по поръчка, а част от гардероба се намира под него.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай Стоянов

    6 0 Отговор
    Хубаво е станало.
  • 2 nemo 84

    4 0 Отговор
    da da dobre e
  • 3 S Bogomilov

    4 1 Отговор
    ВЕЛИКА НАЦИЯ СА РУСНАЦИТЕ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ.
  • 4 Dian Marinov

    4 0 Отговор
    те и нашите могат
    значи от един тристаен 86 квадрата
    махат двете стаи
    остава хол и кухня
    хола преграждат на две за две спални
    кухнята става хол
    а терасата бокс
    и ни продават тристаен ново строителство
  • 5 Румен Янев

    3 0 Отговор
    Ама това си е наш патент ! Отдавна от гарсониери нашенци са направили поне двустаен ! Да не говорим че има и хора живеещи на последния етаж / познавам такива / които направо са си направили мезонети ! А балконите които отдавна са кухни ?
  • 6 Nina Vasiljević

    0 0 Отговор
    Тук реално не виждам 4-стаен апартамент. 4-стаен апартамент представлява: 3 спални, хол и кухня или дневна с трапезария и бокс. Реално от снимката виждам една спалня, да речем втора спалня в библиотеката, дневна и кухня с трапезария.