Last news in Fakti

8 Юли, 2014 08:57 14 168 6

Перничанин връзвал жена си като куче

  • перничанин-
  • връзвал-
  • жена-
  • куче

Докарал я до самоубийство, домашните му любимци също умряли

Перничанин връзвал съпругата си като животно за леглото и я карал да яде от купичката на домашните си любимци - куче и котка. Това довело перничанката до самоубийство. Драмата разказа пред TV7 юристка от фондация П.У.Л.С., която се бори с домашното насилие.

"Жената скочи от 8-ия етаж. Намерихме предсмъртно писмо, в което тя описваше какво е домашно насилие. Жената разказваше как мъжът й я третирал като кучето и котката, с които те живеели. По-късно котката умряла, кучето също скочило и се разпрало на нещо в басейн. Накрая скочила и жената. Знам, че не можем да спрем насилието, но можем да го назовем и да го превантираме. От домашното насилие се вижда само айсбергът, но нещата отдолу са много по-сериозни", сподели Евтимова.

Годишно през фондацията минавали средно по 350 човека.

Специалистите в пернишката организация са работили с над 5000 индивидуални случаи, без да се броят програмите за превенция на ХИВ и СПИН, съобщи Екатерина Велева, шеф на фондацията в Перник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 6 Отговор
  • 2 Симеон Тасев

    2 2 Отговор
    кой знае тази жена какво е направила и дали този е правил така с нея
  • 3 Георги Димитров

    2 1 Отговор
    Силно се съмнявам някой нормален човек да търпи подобно отношение без да потърси помощ било то от полицията, от роднини и приятели или дори от съседите. Най-малкото все някой щеше нещо да е чул или видял.
    Поне на мен тази история ми звучи доста измислена, особено частта със самоубийството на кучето.
  • 4 жоро бекъма

    2 1 Отговор
    Повечето красиви жени се лепят само за мутри и дебеланковци потни после олеле
  • 5 wulkan

    1 2 Отговор
    Винкелград се прочу пак. Невероятно изглежда наистина, но знае ли човек какви извратеняци има по света. Един беше ял деца в Белгия ли беше, друг май в Германия привиквал "съмишленици" по интернет и после ги убивал и прочие. Абе...
  • 6 Stone Kold

    2 2 Отговор
    По-късно котката умряла, кучето също скочило и се разпрало на нещо в басейн. Накрая скочила и жената. .ах тая жена много корава бе