Last news in Fakti

14 Юли, 2014 15:12 3 207 0

Бременна многократно намушкана от приятеля си. Той се самоуби (обновена)

  • намушкана-
  • нож-
  • реанимация-
  • влак-
  • самоубийство-
  • роман

След кървавия инцидент младежът скочил под влак

Разгневен младеж намушка с нож многократно бременната си приятелка. Извършителят след деянието е сложил край на живота си като е скочил под колелата на влак, съобщават от МВР-Враца.

Инцидентът станал снощи след 22 часа в Роман. В полицията е получен сигнал от съседка. Според информацията от частен дом, стопанисван от 23 годишен младеж, с инициали А.А., се чували викове за помощ. На място е изпратен екип, който открил в двора на къщата 16-годишно момиче, с инициали И.Т. от с.Кунино.

Момичето обяснило, че А.А. я намушкал многократно с нож вътре в къщата, след което избягал.

Пострадалата е транспортирана до местната болница, а местопроизшествието е запазено за оглед. Момичето, в последствие, е откарано и прието по спешност в хирургично отделение на МБАЛ –Мездра, където е оперирано.  По данни на лекарите същата е с прободни и порезни рани в областта на краката, тялото и шията. 

Според вестник „Конкурент“ мъжът е нарязал матката й. Директорката на болницата в Мездра д-р Илияна Михайлова съобщи, че момичето е в критично състояние в реанимацията. Прободните рани са нанесени по цялото тяло – в шията, гърба, корема, гръдния кош. Пробити са белия дроб и дебелото черво, а матката е нарязана.

16-годишната Ива е водила чергарски живот със семейството си. Преди няколко години фамилията се установила в Кунино, където започнала да помага на възрастен дядо. Когато той починал, тъй като нямал роднини, ромското семейство останало в дома му. Ива живее с около 20 братя и сестри в селото.

В 23 часа в РУП Роман е получено съобщение за прегазен от влака човек в района на жп прелеза. Машинистът обяснил, че човекът сам скочил пред влака. При извършения оглед на трупа от служители на РУП-Мездра и последвало разпознаване на трупа от близки, е установено, че това е издирваният мъж.

По случая е образувано ДП по описа на РУП-Роман.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА