Last news in Fakti

23 Юли, 2014 15:22 3 955 1

Простреляха 28-годишен в Люлин (обновена 15:48)

  • полиция-
  • прострелян-
  • люлин-
  • мвр

Простреляният е откаран в Пирогов с опасност за живота

28 години мъж е прострелян посред бял ден в столичния квартал „Люлин“, съобщиха от МВР.

Малко след 14:00 часа днес в полицията е постъпил сигнал за стрелба пред блок в столичния ж.к. „Люлин 4“. На място незабавно са изпратени полицейски екипи.

Служителите на реда установили самоличността на простреляния. Справка в регистрите показва, че той не е криминално проявен. 

По данни на Факти.бг простреляният се казва Аспарух и заедно с баща си държат погребална агенция. Мъжът живее на 11-ия етаж в 436-и блок, пред който е прострелян. Улучен е в рамото, крака и ръката. По него са изстреляни общо 6 куршума, от които 3 са го улучили. 

Той е откаран в Пирогов, където в момента му се правят изследвания и ще бъде опериран. Състоянието на пострадалият е тежко, но няма опасност за живота му, съобщиха от лечебното заведение.

Простреляният е успял да се скрие във входа и после е бил откаран в "Пирогов". 

Извършва се оглед на място, предприети са действия за изясняване на обстоятелствата около инцидента и се издирват извършилите.

Очаквайте подробности!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pi6o

    0 0 Отговор
    tova e v moq blok