Last news in Fakti

24 Юли, 2014 20:53 1 744 1

Нови четирима установили липси в трезор

  • нови-
  • четирима-
  • липси-
  • трезор

Обирът бе извършен преди повече от месец

Нови четирима души са установили липси в касетите си в трезор, обран преди повече от месец в София. Това е станало, след като днес хората са влезли да проверят съдържанието им. Така общият брой на клиентите, останали без ценности и пари, вече е седем. Все още полицията не може да установи как парите са взети от банката, съобщи БНР. .

След като стана ясно, че банковият трезор, намиращ се на столичния булевард "Черни връх", е обран, банката собственик е започнала да привиква клиентите си да проверяват съдържанието на касетките си. Днес четирима души са установили, че касетите им са празни.

Преди близо 20 дни пък стана ясно, че има обрани каси в същото помещение. Тогава полицията работеше по версията, че има вътрешен човек, замесен в случката и че крадецът е действал под фалшива самоличност. Източници от МВР обясниха, че не е изключено бройката на ограбените хора да нарасне, след като те отидат да проверят къде са вещите и парите им, оставени на съхранение. Все още няма задържани по случая.

Първите трима клиенти на трезора, които откриха, че са ограбени, обявиха преди 20 дни, че липсват общо около 160 хиляди лева.

За момента не е ясно какво е количеството пари, изчезнало от новите четири касети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Най добрата банка е БУРКАНБАНК!