Last news in Fakti

25 Юли, 2014 20:25 1 726 2

Младеж заплашва полицаи, че ще запали автомобилите им

  • младеж-
  • полиция-
  • автомобили-
  • заплаха-
  • берковица

Причината е посещение на служителите на реда в дома му заради силна музика

20-годишен младеж от Берковица е заплашвал полицаи, че ще запали личните им автомобили, съобщи "Конкурент".

Причината за заплахите била, че двама полицаи посетили дома на младежа след сигнал за твърде силна музика.

Полицаите спрели пред жилището и подали звуков сигнал. От прозореца се показал мъж. Поканили го да слезе,за да разговарят с него. След като му казали защо са дошли мъжът избухнал и обвинил полицаите в тормоз. Служителите на реда му поискали документ за самоличност, но той отказал да им представи такъв .

Младежът, който е безработен и вече е осъждан, бе признат за виновен в това, че първоначално се заканил на полицай от града с думите „Ти внимавай, щото ще си изпатиш, знам че имаш кола и ще ти я запаля и ще изгори“.

Малко по-късно е бил качен в патрулния автомобил където заплахите продължили и се обърнал към колегата му. „Ще ви запала колите и нема да моа да го докажете, че съм я. Не знаете, кои са ми приятели на мене с кои съм израснал я, они са много откачени и с едно телефонно позвъняване ша минат те така през Берковица, набърже с чекииката и ще ви осакатят за цел живот и никой нема да знае, че са они“.

Младежът е отрекъл напълно твърденията, че е заплашвал полицаите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Много голям престъпник няма , що! А онези които изядоха парите на народа са направо невинни девици!Ей хора докога , ще търпим?
  • 2 Пламен Бакърджиев

    1 0 Отговор
    Тези статии са така наречените примамки за отвличане на вниманието от истинските проблеми и виновници. Трябва да спрем да ги коментираме. Предлагам да коментираме само спекулациите на управляващите.