Last news in Fakti

27 Юли, 2014 19:44 1 305 0

Три приоритета открои шефът на СДВР

  • три-
  • приоритета-
  • открои-
  • шефът-
  • сдвр

Акцентите: Наркоразпространението, битова престъпност и противодействие на разпространяването на акцизни стоки

Директорът на СДВР Младен Маринов изведе приоритетните насоки в предстоящата работа на столичната дирекция. Активни мерки срещу противодействието на наркоразпространението и битовата престъпност във всичките й прояви, са сред основните дейности на структурите и служителите на СДВР, очертани от директора Младенов.

Акцент в действията на полицията ще е противодействието на така наречените силови групи на територията на града.

Активна ще е работата на звената на столичната полиция в сферата на борбата с икономическата престъпност, по конкретно така нареченото „източване“ на ДДС и контрабандни канали, категоричен бе Младенов. В тази посока постоянни проверки предстоят в складови помещения и места за разпространение на акцизни стоки.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА