Last news in Fakti

28 Юли, 2014 11:27 2 194 0

Петчленно семейство открито мъртво в Мейн

  • сако-
  • мейн-
  • семейство-
  • убийство

Жителите на американския щат Мейн са потресени от убийството на петчленно семейство, съобщава АП.

Труповете им бяха открити в апартамента в градчето Сaко в неделя следобяд. Полицията съобщава, че на мястото на трагедията е открила пистолет.

На семейната трагедия се натъкнал работник по поддръжката, който бил извикан от съседи да отключи входната им врата. Убитите деца на възраст 4, 9 и 13 години са били в една от стаите на апартамента, а в съседната са били открити труповете на родителите им, уточняват от Ей Би Си нюз.

Полицията работи по версията за убийство и последвало самоубийство. От полицията обещаха повече подробности след аутопсията, която трябва да се проведе в понеделник.

Жената, която често наглеждала децата, разказва, че бащата работел в поддръжката на жилищния комплекс и бил ведър и общителен човек.

Самият комплекс бил спокойно място, където малчуганите си играели необезпокоявани от никого.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА