Last news in Fakti

28 Юли, 2014 12:11 1 381 0

Откриха граната в центъра на Варна

  • граната-
  • варна-
  • центъра

Мястото е отцепено с полицейски ленти

Откриха граната в центъра на Варна - 1
Снимка: Varnautre.bg

Откриха стара граната в мазе на сграда на централната улица „Воден” във град Варна, съобщиха от полицията.

Сигналът е подаден в 9:45 от водопроводчик, който е извършвал подмяна на водомер в подземието. Именно той е намерил силно корозиралата граната.

Улица "Воден" е една от пресечките на главния централен булевард "Княз Борис I" във Варна. Мястото е отцепено с полицейски ленти, съобщиха от Varnautre.bg.

Ивана Милева, говорител на варненската полиция съобщи, че евакуация на живеещите в кооперацията не се налага.

Гранатата е била забелязана и от служители на ВиК, но до момента никой от тях не е подавал сигнал.

Сигнализирани са военноморските сили, които разполагат с отряд за обезопасяване на боеприпаси, посочи още говорителят на полицията. Чакат се да пристигнат на мястото. 

Бивш военен - ОЗ капитан лейтенант Кръстьо Нанев, който живее във въпросната кооперация, се възмути от бавните действия на военните.

„40 минути не мога да си вляза у дома, защото военните не са пристигнали. Защо още ги няма, при положение, че щабът на Военноморските сили е на 5 минути оттук?", възмути се офицерът от запаса и добави:

"Жалко за това, което се случва с армията ни." 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА