Last news in Fakti

28 Юли, 2014 15:20 2 072 0

Две проститутки са задържани за грабеж на главен път Е-79

  • две проститутки-
  • задържани-
  • грабеж-
  • главен път-
  • е-79

Две проститутки са задържани за грабеж на главен път Е-79. На 25 юли около 12.37 часа 29- годишен габровец сигнализирал на тел. 112, че е бил ограбен от две проституиращи жени в района на ПИК-а на главен път Е-79.

Полицейски служители извършили оглед на местопроизшествието и изяснили, че след като го заплашили  проститутките са отнели от мъжа два златни синджира, мобилен телефон и сумата от 30 лева. По случая в РУП- Ботевград било образувано досъдебно производство по чл. 198, ал.1 от НК. Двадесет минути по- късно служителите на реда са задържали за 24 часа извършителките на престъплението- на 21 и 29 години от Ботевград. Отнетите от тях вещи са намерени и иззети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА