Last news in Fakti

31 Юли, 2014 12:48 21 704 6

Закопчаха 24-годишна сводница

  • пиар-
  • 24-годишна-
  • проститутки

Младата дама работела легално като пиар

Закопчаха 24-годишна сводница - 1
Снимка: МВР /Архив/

Столичанка, занимавала се със сводничество, е задържана при операция на служители от ГД „Криминална полиция”, съобщиха от МВР. Операцията е проведена под ръководството на Софийска районна прокуратура.

24-годишната С.В. е задържана в хода на реализирана полицейска операция, проведена на 29 юли от ГДКП, под прякото наблюдение на СРП.

Според събраните при разследването първоначални данни, младата дама е развивала активна легална дейност като пиар на еротичен балет, организирала и водела различни конкурси за красота в дискотеки в София и по черноморските ни курорти, ревюта на еротично бельо и други публични изяви.

Паралелно с легалната си дейност, от около година, С.В. започнала да развива и друг доходоносен бизнес – търговия с плът. За набиране на „персонала” тя ползвала контактите си в средите на танцьорки, модели и други.

Занаятът се развивал както в страната, така и в чужбина, а цената за предоставяните сексуални услуги варирала в рамките от 600 до 1000 лв. 

По случая е образувано досъдебно производство, първоначално С.В. била задържана в рамките на 24 часа, а по-късно й е наложена мярка за неотклонение “парична гаранция”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Бакърджиев

    9 1 Отговор
    От 600 до 1000 лева, тази България се побърка. Има ли още хора да дават пари за секс? Сигурно след като и те са ги изкарали незаконно. Това са 2 месечни заплати. Боже пази БЪЛГАРИЯ !

    Коментиран от #6

  • 2 Кобрата

    4 3 Отговор
    за такива само трепане, друго не помага...
  • 3 Aleksandar Borisov

    2 2 Отговор
    ЗА ТАИВА, САМО ЕДНА МОТИКА И НА СЕЛО ДА КОПАЕ КАРТОФИ И ЦАРЕВИЦА. ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА.
  • 4 любител

    3 1 Отговор
    Тая с копане няма да се оправи, да я пуснат в затвора за седмица... па да й платят после
  • 5 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    И какво? Открили Америка вече.... Такива като нея са стотици и са от както има демокрация в Бг, че и от преди това. Просто тая е джидкала сама и е отказала да се отчете на когото трябва и затова са прекратили кариерата и. Нима някой си мисли, че сега едва ли не ще спре секса за пари, или ще спрат младите безработни българки да се продават за пари? Никога няма да стане. Просто тая дето я изпързаляха, ще бъде заменена от друга.
  • 6 скар фейс

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пламен Бакърджиев":

    Това е всичко друго, но не и държава. Всичко, каквото е можело да се каже, е казано вече по темата. Цяла България ми е нещо, като хорър комедия.