Last news in Fakti

1 Август, 2014 09:16 2 328 2

Изгоря офисът на частен съдебен изпълнител в Пазарджик

  • изгоря-
  • офис-
  • частен-
  • съдебен-
  • изпълнител

Палежът е умишлен, показва първоначалният оглед

Тази нощ напълно е изгорял офисът на частния съдебен изпълнител Мария Ангелова в Пазарджик. Първоначалният оглед показва, че палежът е умишлен, съобщи БНР

Палежът е станал около 2 часа през нощта, като с камък е счупен прозорецът на офиса и през него е хвърлена запалителна смес, чиито състав тепърва ще се изяснява. Помещенията с  документацията и офис оборудването са напълно унищожени. Офисът се намира в партерната част на сграда в близост до Съдебната палата в Пазарджик.

Съпругът на Мария Ангелова, съдия Николай Ангелов, е категоричен, че посегателството не е свързано с пряката работа на съпругата му:

Мотивът е спор за паркиране, това е мотивът. Ние чухме заплахи.

Щетите са за около 70 хиляди лева. Предстои да бъдат разпитани и останалите обитатели на административната сграда. Това е първо посегателство върху имущество на съдебен изпълнител в Пазарджик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ярослав станчев

    3 0 Отговор
    посегателството не е свързано с пряката работа на съпругата му

    Да бе да.
    Кой ги знае на кой цървуланко изгориха душата и му падна пердето.Ама иначе заради паркинг ги запалили.Заради грешно паркиране хората "пукат гуми и викат КАТ", а не палят офиси.
    Те тази са си направо семейно съдилище.Мъжа съди длъжниците и ги дава на жена си да обира парсата.И после ама заплашиха ни заради паркомясто,дооообре.
  • 2 koko

    1 0 Отговор
    така им трябва на тия бе