Last news in Fakti

20 Август, 2014 10:12 12 704 18

Застреляха ботевградски бизнесмен

  • застреляха-
  • ботевград

Престъплението е станало тази нощ

Тази нощ е застрелян ботевградският бизнесмен Семко Семков. Сигналът е подаден в 7 часа, съобщиха за Факти.бг от МВР.

Престъплението е извършено в двора на дома на Семко, който се намира в района на бившето военно поделение. По предварителна информация стрелецът го е причакал в двора на къщата, съобщава botevgrad.com.

Кръвозагуба е причина за смъртта му са констатирали лекарите от Спешна помощ.
Семко Семков се занимава със строителен бизнес, дърводобив и е председател на земеделска кооперация "Орхание”.

От снимки в Интернет става ясно, че е близък с Христо Стоичков.

По-късно  през деня стана ясно, че бизнесменът е бил прострелян с пет куршума. Съпругата му е отсъствала от дома, тъй като е била на море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    4 6 Отговор
  • 2 Симеон Тасев

    5 6 Отговор
    време им е
  • 3 павлин павлов

    4 5 Отговор
  • 4 Autohouse Randm

    2 7 Отговор
    radvate se na chujdoto neshtastie.niamam dumi.Leka mu prast na choveka.
  • 5 Дошo

    5 4 Отговор
    Семко Семков се занимава със строителен бизнес, дърводобив и е председател на земеделска

    Накратко част от големите престъпници в страната.Един по-малко

    Коментиран от #6

  • 6 Autohouse Randm

    0 7 Отговор

    До коментар #5 от "Дошo":

    kolko zloba ima v vas ujas

    Коментиран от #10

  • 7 PROFESIONALISTA

    7 3 Отговор
    Нема как да не си го е заслужил убийството стократно. Но питам се- дали това е достатъчно наказание за такива като него, или само го избавят от мъки и отговорност....
  • 8 stevo

    4 3 Отговор
    Neznam kakov covek bil Semko no vo Makedonija ima mnogu "biznismensko" gjubre koe treba da se ocisti...
  • 9 Rattrack

    11 1 Отговор
    В шок и ужас е изпаднало ботевградското село Литаково, откакто в него коли и беси местният гаулайтер Семко Семков. С безчинствата си аверът на Емил Димитров-Фаса открай време върви по стъпките на депутата от ГЕРБ. Той се появява на политическата сцена през от 1999 г. Тогава след дълги крамоли е избран за кметски наместник на съседното село Гурково. Истинският му възход обаче започва през октомври 2009 г., малко след като ГЕРБ идва на власт. Семко печели поредица „конкурси за един кон“. Така взема на концесия за 15 години ловното поле и горите над Литаково и безжалостно ги експлоатира. Бариерите около тях спират достъпа до две съседни села.
    Откакто Семко сече дърветата, изворната вода на Литаково секнала. Сега от чешмите тече мътна вода оплакват се местните хора. Тя не само не ставала за пиене, а и прането се оцветявало в жълто. Самият Семков построил пречиствателна станция над селото. Бойко Борисов срязал лентичката и толкова. Хората сега се редят на опашки, за да си наливат вода от две чешми, които единствени имат чиста вода.
    Кмет на Литаково вече четвърти мандат е Даниел Дилов, който е близък до ботевградския градоначалник Георги Георгиев. Двамата оставят Семков да действа със замах. След местните избори табелата на Литаково е задраскана и върху нея е написано „Семково“.
    Село Литаково
    „Това е типично феодално владение. Той завладя селото.
    Никой не предприема нищо. Хората умират от страх. В съседните Краево и Рашково положението е същото.“ Така описват положението местни хора. Всички се възмущават, но никой не смее да вдигне глас.
  • 10 Дошo

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "Autohouse Randm":

    Аз съм нормален човек и като такъв питая негативни чувства към членовете на мафията.Вие като не сте злобна натура жалейте за поредния мафиот, който си го е получил

    Коментиран от #12, #17

  • 11 горки

    4 3 Отговор
    Каквото повикало,такова се обадило!
  • 12 Autohouse Randm

    1 8 Отговор

    До коментар #10 от "Дошo":

    kade pishe che e mafiot?niamam dumi.kogato chovek razpolaga s poveche pari zapochvate da zavijdate i zakleimiavate.
  • 13 super

    3 2 Отговор
    СЕГА СА НАРЕД ШЕФОВЕТЕ МУ
  • 14 Баба ти

    2 4 Отговор
    Да ама утре и ти Дошо може да паднеш жертва без никой да знае защо.Не злорадствай.Това,че живееш като последен неудачник не е причина да злорадстваш на богатите!

    Коментиран от #15

  • 15 Autohouse Randm

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "Баба ти":

  • 16 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Работническата класа в България е така настроена още от комунистическо време,че всеки който е успял да забогатее независимо дали с много труд и ли с акъл е мафиот.Е да ама не!Има хора които знаят и други начини да печелят пари освен да блъскат по 20 часа в някой завод и вечер да се прибират в къщи като недобити кучета за да поспят 3-4 часа за да са готови за следващия ден да поставят нови трудови рекорди.
  • 17 Бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Дошo":

    Ти си просто един обикновен човек който няма да бъде запомнен с нищо след края си защото реално не си направил нищо повече от това да чакаш деня за заплатата си! Так велик не се става. Е поне няма да те застрелят!
  • 18 до бай иван

    1 0 Отговор
    Не знам всеки,който е успял да забогатее дали е мафиот,но този определено не е светец,прочетох доста статии как цяло село е пищяло от него,ама това на тебе ти е убегнало ми се струва.Има си хас да си честен и почтен човек,пък да те застрелят като псе пред вас,е поне нали е станал "велик",па макар и за кратко ;)