Last news in Fakti

21 Август, 2014 09:49 13 196 9

Две версии за убийството на Семков

  • версии-
  • семков-
  • убийството

Финансовото състояние на застреляния бизнесмен също ще бъде разследвано

Две версии за убийството на Семков - 1
Снимка: Нова телевизия

За момента няма заподозряни за убийството на ботевградския бизнесмен Семко Семков. Разследващите работят основно по две версии – врагове или неуредени бизнес отношения, съобщиха от Нова телевизия.

Разпитвани са хора от близкото му обкръжение, както и негови бизнеспартньори. От техните показания става ясно, че той не е бил заплашван, не се е оплаквал от проблеми.

Става ясно, че той е бил следен, всичко е било планирано - не е имало неработеща камера в дома му.

Късно снощи е приключила и аутопсията на тялото на Семков. Съдебните медици са открили засега 4 куршума, предполага се, че е стреляно с „Макаров”.

Хората в града описват Семков като добър човек, но отказват да коментират повече за застреляния бизнесмен.

Финансовото му състояние също ще бъде разследвано.

Има публикация през 2012 г., че е бил участвал в схеми и е бил като феодал в Литаково. Справка в търговския регистър показва, че управлявал над 15 фирми, в управата е на три сдружения и на футболен клуб „Балкан Ботевград”, държи на концесия ловното стопанство и гората в Литаково. Хората в Литаково обаче не потвърждават на този етап, че той е дерибействал в района.

„Изключително качествен човек. Неприятно ми е, че се правят внушения за Литаково. Ходеше без охрана и без оръжие. Никакво притеснение не усетих в гласа му. Последният път, когато се чухме, говорихме за лов”, обясни бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров, който е и близък приятел на Семков. Политикът познава Семков и ловува с него от 15 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 peer

    0 1 Отговор
    Семко-поплюнков стига толкова си цоцал, да има малко и за другите

    Коментиран от #5

  • 2 алкап

    0 1 Отговор
    Говорил за лов и са го тръшнали
  • 3 СРАМ

    2 0 Отговор
    Колко низко духом трябва да е паднал човек, за да публикува такива коментари като 1 и 2.Смирете се бе хора . Смъртта размахва косата си над всеки от нас . Нямате ли грам жалост , че в творческа зрялост си е отишъл нелепо един от нас , дори да е имал грешки, защото само Бог е безгрешен. Светла му памет и съболезнования на близките му - Не го познавам, не ви познавам, но това няма значение за да бъдем добри

    Коментиран от #4

  • 4 PROFESIONALISTA

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "СРАМ":

    Абе така е, размахва си косата над всеки от нас, но някой направо си я дърпат за косата доброволно.
    И какво значи да е имал грешки? Той едва ли ги е отчитал като такива, просто си е правил едни пари по начини, които ако такива като тебе разберат, ще пукнат от сърдечен удар. И какво високо духом има в това да си затваряш очите пред мафиотизма и дерибейството и да оправдаваш с някакви несносни споменавания на Божието има собственото си невежество??? Защото да наричаш "нелепа смърт" едно професионално планирано убийство, си е чиста глупава детска наивност. Какво нелепо има в това да те очистят ако си завлякъл една камар хора с пари?
  • 5 Autohouse Randm

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "peer":

    dokazvash kolko zloben moje da e chovek
  • 6 Дааааа

    0 0 Отговор
    Не го познаваме, ама като разбрахме кои са му приятелите го разбрахме що за б...к е бил!!!
  • 7 Хм

    0 0 Отговор
    Той си е бил за убиване, но не би трябвало да стават така нещата, защото това си е престъпление.
    Трябва да стават законно, публичен разстрел на площада, законен разстрел след присъда!
  • 8 Кака ви

    0 0 Отговор
    На който не му харесва има пълно право да ходи в някой завод да блъска по 15 часа на ден.Или живейте като богатири или като последни неудачници , но само не се правете на велики,че не ви отива!

    Коментиран от #9

  • 9 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кака ви":

    Какче, ти колко фирми държиш ? Колко работника имаш дет да ти блъскат по 15 часа на ден Щот си търся ей такава кат теб да я повозя малко на мустанга, ам атрябва да имаш минимум 15 фирми, за по-малко не качвам на моя...мустанг Ко ше кажеш а ?