Last news in Fakti

27 Август, 2014 16:35 1 297 0

14-годишно момче избяга от дома си с лека кола

  • момче-
  • избяга-
  • дома-
  • кола

Заради скандали момчето е избягало от дома си във Варна с колата на своята мащеха

Заловиха 14-годишно момче шофирало противозаконно отнет лек автомобил, съобщоха от ОДМВР-Велико Търново.

Вчера на пътя В. Търново – Варна пътни полицаи забелязали спрян в района на бензиностанция лек автомобил "Nissan", с видимо непълнолетен водач. При извършената проверка е установено, че возилото се управлява от 14-годишно момче от Варна.

То е обявено за издирване, като напуснало дома си. Автомобилът също се издирвал от полицията във Варна, като противозаконно отнет от 26 август. 

Колата е иззета, а момчето е настанено в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Г. Оряховица.

14-годишният искало да зареди гориво, но нямало пари и наляло в резервоара вода, съобщиха от БНР.

Възрастта и поведението му предизвикали полицейската проверка, която установила, че детето и колата са обявени за издирване.

Заради скандали момчето е избягало от дома си във Варна с колата на своята мащеха. Имало намерение да отиде при родителите на майка си във Врачанско село, защото смятало, че те ще се грижат по-добре за него.

Работата по случая продължава в полицейското управление във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА