Last news in Fakti

30 Август, 2014 16:28 2 777 0

Арестуваха 16-годишен, блудствал с перничанки

  • 16-годишен-
  • перник-
  • радомир-
  • блудствал-
  • опипвал

След публикация в местен сайт полицията се самосезирала и започнала разследване

Задържаха 16-годишен радомирец, опипвал и блудствал с перничанки. След публикация на сайта zaPernik.com, че мъж е нападнал сексуално две жени в Перник, полицията се самосезира и започва разследване.

По-късно в районното полицейско управление пристигат няколко жалби от потърпевши, които обяснявали, че посред бял ден били нападани и опипвани от неизвестен, който им отправял и неприлични предложения.

След проведени множество оперативно-издирвателни действия в извършените престъпления е уличен 16-годишен младеж от град Радомир. Има данни за 5 случая на посегателства от страна на непълнолетия, който е бил задържан за 24 ч.

Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА