1 Септември, 2014 14:12 2 024 1

Мъж се уви с кабел и се самоуби с ток

  • мъж-
  • кабел-
  • самоуби-
  • ток

По първоначални данни Райко Славов е страдал от неизлечимо онкологично заболяване, което е вероятната причина мъжът да посегне на живота си

42-годишния Райко Славов от Карнобат се самоуби, след като като уви крака и ръцете си с кабел и бутна жиците в щепсела, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

На 1 септември тази година в 00.10 ч. в полицията в Карнобат е получено съобщение от 39 годишна жена, за това че открила съпруга си на терасата на втория етаж от къщата им, разположена на ул. "Петър Берон" № 29, с омотан на китката на дясната ръка гол меден проводник.

Проводникът продължавал към левия му глезен и завършвал с щепсъл, вероятно включен от карнобатлията в намиращ се наблизо контакт.

По първоначални данни Райко Славов е страдал от неизлечимо онкологично заболяване, което е вероятната причина за извършеното самоубийство.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    2 0 Отговор
    "Колко мъка има по този свят..."