Last news in Fakti

15 Септември, 2014 14:57 3 298 3

Спецакция в Бургас, 20 арестувани

  • спецакция-
  • 20 задържани-
  • сватбари

Сватбари се нахвърлят с камъни срещу полицаите

Общо 20 души са задържани за последните 24 часа за хулигански действия, съобщиха от полицията в Бургас.

През изминалата нощ  в бургаския квартал „Победа” (известен като „Комлука”) е била извършена акция с участието на редови полицаи, спецчасти и жандармерия от Бургас и Варна, след като подпийнали сватбари са се нахвърлили с камъни върху пристигнали по сигнал за висока музика униформени.

Няколко сигнала са били получени първоначално за сбиване и висока музика в частни домове, разположени на улиците „Опълченска” и „Хилендар”.

Участниците в случаите насочили агресията си спрямо дошлите на място полицейски служители, като започнали да ги псуват и замерят с камъни.

В резултат на това леко пострадали двама от полицаите /те са ударени с камъни в областта на главата и гърба, получили са медицинска помощ и са освободени/. Нанесени са материални щети по три полицейски автомобила.

Фактическата обстановка по възникналия инцидент, както и самоличността на лицата, имащи пряко отношение към случая, са изяснени, уточниха от полицията.

Територията на квартала е щателно проверена, като са задържани лица, имащи отношение към осъществените хулигански действия. Спрямо задържаните за срок от едно денонощие е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Змей Горянин

    0 0 Отговор
    Не разбрах, за цигани ли става въпрос?
  • 2 дадада

    0 0 Отговор
    Сега ремонт в РПУ- то :D
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Не за цигани за роми