Last news in Fakti

16 Септември, 2014 14:57 3 770 2

Три тежки катастрофи взеха жертви и блокираха път

  • катастрофи-
  • жертви-
  • път

Citroen се размаза челно в ТИР край Сандански, пешеходка загина в Пловдив, а друга катастрофа затвори входа на Ахелой

Три тежки катастрофи взеха жертви и блокираха път - 1
Снимки: struma.bg и gramofona.com

Три тежки инцидента, които взеха жертви и блокираха движението, се случиха на територията на страната днес и вчера вечерта.

Малко преди 12 часа днес лек автомобил „Citroen” се размаза челно в ТИР край Сандански, след като шофьорът на леката кола е предприел изпреварване, съобщиха от struma.bg.

Возещият се до него пътник, за който се предполага, че е около 20-22 годишен е загинал на място.

52-годишният шофьор от село Катунци е транспортиран незабавно в болницата. Настанен в реанимация на МБАЛ „Свети Врач” с множество травми и спукан череп. Състоянието му е тежко, но при приемането му в болницата е бил адекватен. Пред лекарите пострадалият е обяснил, че не познава спътника си, който е загинал, тъй като го е качил на автостоп. Предполага се, че и починалият е от същото село. Огнеборци режели ламарини, опитвайки се да извадят тялото му.

Друг инцидент, които също взе жертва се случи снощи в Пловдив. Пешеходка загина при катастрофа вчера, в 20 часа пред бензиностанция на бул. “Санкт Петербург”, съобщиха от МВР.

57-годишната пловдивчанка била блъсната от товарен автомобил “Renault ” с 30-годишен водач, също от Пловдив. При удара жената е издъхнала на място. Шофьорът е тестван за алкохол с дрегер, резултатът е отрицателен. Служители от сектор “Пътна полиция” продължават работата по изясняване на причините и обстоятелствата около тежкото произшествие.

Тежка катастрофа на входа на Ахелой пък блокирала движението в района, съобщиха от Gramofona.com.

Инцидентът е станал на около 500 метра от входа на града. Катастрофата е станала между джип и лек автомобил, като в нея е пострадала 37-годишна жена. Тя е със счупено ребро и контузия на гръдния кош. В момента се намира в Шокова зала. Предстоят й изследвания, за да се установи дали няма и други наранявания. Пострадалата е контактна, но най-вероятно ще бъде хоспитализирана.

Заради инцидента, пътят между Ахелой и Поморие остава затворен. Движението се пренасочва през Каменар, Каблешково и Ахелой. На място има и противопожарен екип и униформени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 страхил

    1 0 Отговор
    .axti i xorata nai4ete se da karata be vseki den umirat sumati narod

    Коментиран от #2

  • 2 сжс

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "страхил":

    А ти се научи да пишеш. Неграмотник.