Last news in Fakti

17 Септември, 2014 18:06 8 312 4

Намериха бившият кмет на Михайлово удушен

  • бившият-
  • кмет-
  • михайлово-
  • удушен

Това е второто посегателство над Барашки. Още когато е бил кмет, ром с психични отклонение се е опитал да го убие, като го е наръгал с нож

Дългогодишният кмет на село Михайлово Цветко Барашки е намерен убит във дома си, съобщиха от vratzanews.com.

Мъжът е бил удушен с връзка на обувки, а този който го е убил го е пресрещнал на стълбите в дома му и го е удушил. Това е второто посегателство над Барашки.

Още когато е бил кмет, преди 5 – 6 години, ром с психични отклонение се е опитал да го убие като го е наръгал с нож. Причината била, че кмета не искал да го назначи на работа

По време на инцидента Барашки е бил сам. Съпругата му е в Америка на гости при сина му.
Бившият кмет е управлявал селото в продължение на 16 години. Той е бил уважаван от съселяните си.

Настоящия кмет на Михайлово, Стефан Ангелов потвърди за смъртта на Барашки и каза, че никой не може да повярва все още какво се е случило. Цялото село е в шок. Криминалистите все още са на мястото.

Разследващите подозират, че убийството е станало заради кражба, защото всичко в къщата било преобърнато, съобщиха от „24 часа“.

Намерени били достатъчно следи и се издирва като заподозрян за убийството местен шизофреник, който се укрива.

Това е поредното убийство във Врачанското село.

В средата на август, 35-годишен ром уби с голи ръце 78-годишен дядо, в дома му, в село Михайлово. Зверското престъпление беше разкрито само за няколко часа.

Хората в селото тогава разказваха, че обвиненият за престъплението е от рода на заловените и осъдени през 2011 година двама младежи, които по особено жесток начин умъртвиха магазинерката Красимира Градинарска.

40-годишната жена също беше душена с голи ръце, давена в ледена кална вода, а шията й беше пристегната и завързана с връзки на обувки. Извършителите бяха непълнолетни роми.

След разкриване на кървавото убийство, жителите на селото направиха подписка да се изселят фамилиите на Цветелин Николов и Милен Макавеев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 eee

    0 1 Отговор
    Сички роми луди и не ги лови закона. Само хронология на убийствата, а какви са наказанията? Никакви?
  • 2 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 3 Писна ми от беззакони.

    0 0 Отговор
    Легализирайте огнестрелното оръжие за самоотбрана.
  • 4 kjbk

    0 0 Отговор
    Не е ром ! Българин е !