Last news in Fakti

18 Септември, 2014 14:43 1 985 3

Младежи се стрелят след засечка с автомобили

  • младежи-
  • стрелят-
  • засечка-
  • автомобили

Двамата първо се сбили, след което единият извадил и стрелял с преправен в боен газов пистолет

21-годишен остава в ареста след като стреля с пистолет по 22-годишен, заради засечка на пътя, съобщиха от МВР.

На 12 септември, в 19.50 часа, в полицията постъпил сигнал за стрелба, побой и опожарен автомобил на столичния бул. ”Европа”.

На място незабавно били изпратени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ, които заварили паркиран на адреса „Mercedes 190”, шофиран от 21-годишен младеж от Божурище.

В непосредствена близост бил установен и изгорял лек автомобил „Audi А3”, управляван от 22-годишен от София.

Последвали неотложни процесуално-следствени действия, както и задържането на двамата шофьори в рамките на 24 часа.

В хода на работата по случая било изяснено, че след засичане на пътя, двамата водачи се сбили,

21-годишният произвел изстрели, а 22-годишният се оттеглил с колата си, но по време на движение „Audi“-то започнало да гори.

Установено е също, че стрелецът е използвал газов пистолет, преправен на боен, както и че собственикът не притежавал надлежните разрешителни за оръжието.

След претърсване в дома му полицаите открили и иззели наркотични вещества, на които е назначено химическо изследване.

След доклад на материалите по случая в Софийската районна прокуратура на младежа е повдигнато обвинение и е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок от 72 часа, а в последствие Софийският районен съд постановил постоянна мярка „задържане под стража”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име (като гост)

    3 0 Отговор
    Този, който е стрелял е за затвора направо. Явно са го набили и той като е бил с накърнено достойнство е прибегнал до тази така необмислена постъпка да извади пистолет. Постъпка на страхливец. Жалко, че няма смъртно наказание в България. Бих го пратил на стола.
  • 2 Румен Янев

    3 1 Отговор
    Е няма такава държава ! Малоумната дрога гръмнала с преправен от газов на боен пистолет а корифеите на реда търсят разрешително ! Тц тц тц тц.......
  • 3 Мони НСА

    0 0 Отговор
    бетер русия сме