Last news in Fakti

19 Септември, 2014 08:54 9 053 8

Мъж застреля дъщеря си и шестте си внучета

  • застреля-
  • дъщеря-
  • внучета

Трагедията се разиграла в американския щат Флорида

Мъж застреля дъщеря си и шестте си внучета - 1
Снимка: АП/БТА

Мъж застреля дъщеря си и шестте й деца в град Бел, Флорида, след което се самоуби, съобщи Би Би Си.

Възрастта на убитите от него внучета е от 3 месеца до 10 години.

Властите съобщиха, че името на стрелеца е Дон Чарлз Спирит.

Местният шериф Робърт Шулц съобщи пред медиите, че е пристигнал на мястото на трагедията, след като е получил сигнал за стрелба и е опитал безуспешно да преговаря с 51-годишния Спирит.

"Всички сме потресени от случилото се. Нашата общност тук е много малка и сплотена. Нашите молитви сега са насочени към жертвите", заявява Шулц.

Бел е град с население от 350 души, в северната част на Флорида.

Множество стрелби в училища, колежи, военни институции, търговски центрове и домове се случиха напоследък в Съединените щати. Всеки път умират невинни жертви. Сега тази малка общност е разтърсена от това масово убийство, коментира Би Би си.

Много е вероятно да се възобнови болезненият дебат за притежаване на оръжие, но е малко вероятно силно поляризираните мнения около него да се променят, допълва медията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Incest

    2 3 Отговор
    А дали и шесте са му били внучета и дали не е сложил край на нещо, което вече не е могъл да контролира и е трябвало да затвори устата на дъщеря си? Луда работа!
  • 2 Симеон Тасев

    0 4 Отговор
  • 3 Кобрата

    2 0 Отговор
    Мизерник
  • 4 Веселин Желязков

    0 0 Отговор
    Тези янки-всичките са за психодиспансер
  • 5 Toko

    0 0 Отговор
    Да ви е.. американската мечта
  • 6 Бай

    0 0 Отговор
    Да, ама нищо не се споменава за дъщеря му. От кого са децата, кой ги гледа и в какви условия ???? Да не се окаже, че тая е била няква к**ва, като наште тука, дето раждат деца и не ги поглеждат ?! Или нещо по-зле...Съмнява ме току така човека да отиде и да направи такава постъпка. Ама като гледам коментарите - сигурен съм, че никой нищо не знае по случая, ама вече почнаха да обвиняват и да преценяват. Каква амерИканска мечта те гони и теб - големия мечтатател ?!?
  • 7 Бай

    0 0 Отговор
    Сигурно са и толкоз американци, колкото наште м....ли са българи
  • 8 Гост

    0 0 Отговор
    Да не се окаже, че внучетата му, са му едновременно и рожби...от дъщеря му, те там са изкривени от всякъде...