Last news in Fakti

19 Септември, 2014 12:13 3 607 4

Руснак се обеси на живо по Скайп

  • самоубийство-
  • обесване-
  • наблюдатели

Самоубийството му е било наблюдавано от десетки зрители

Млад руснак се обеси пред десетки зрители в жива връзка по Скайп, съобщи „Дейли мейл“.

26-годишният Сергей Кирилов е оповестил, че ще се обеси в социалните мрежи преди няколко дни. Той е приканил всеки, който иска да види смъртта му на живо, да се свърже с него във видео връзка.

Изумени полицаи заявяват, че вместо да се опитат да спрат Кирилов, много от наблюдателите го подтиквали да се обеси, заявявайки че „истински мъж“ би се самоубил по-бързо. От десетките наблюдавали самоубийството на живо, само един се е опитал да разубеди жертвата.

Сред коментарите в конферентната връзка присъстват такива като : „Хайде де, все още ли не си го направил“ и „Ако мъж казва, че ще направи нещо, той трябва да го направи“.

Към момента руската полиция води следствие по случая, като издирва всички, които са наблюдавали самоубийството по Скайп.   Говорителят на полицията Леонит Зубарев заявява:

„Невероятно е, че хора биха гледали това за забавление. Издирваме всички, които са наблюдавали случилото се, особено тези, които са подтиквали жертвата към обесване. Те може да бъдат обвинени в подтикване към самоубийство.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    3 0 Отговор
    Това е жалко просто...онези балъци вместо да го спрат те са го подтиквали, ама сега заслужават всички да ги намерят и да ги наредят някъде и от първия до последния да им изпразнят по един Калашников в главите празни
  • 2 Жоро

    2 0 Отговор
    Това ми напомня за филма Untraceable.
    Там жертвата умираше по-бързо, ако гледат повече хора ...
    Всички знаеха това, и въпреки всичко споделяха feed-а с и гледаха.
  • 3 guest

    0 0 Отговор
    Скоро се върнах от Москва.
    С полицията няма шега. Пил - три години без книжка, не спрял на зебра - само една.
    Ще ги намерят, не се безпокойте.
  • 4 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    aide i duduk barekov dago posledva.nali beshe obeshtal