Last news in Fakti

21 Септември, 2014 17:15 19 901 2

Кървава семейна драма на гробищата в с. Тополи

  • варна-
  • тополи-
  • гробищата-
  • прободни рани-
  • намушкан

Работи се по версията за убийство и последвал опит за самоубийство

За трагичен инцидент, станал близо до гробищата на с. Тополи, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът, че на пътя за гробището лежат мъж и жена, е бил подаден тази сутрин към 09.10 часа от граждани. На място е установена смъртта на 28-годишна жена: по тялото й са открити множество прободни рани. Починала е от кръвозагуба. 32-годишният й съпруг е откаран в болница в тежко състояние и с опасност за живота, намушкан в областта на шията. Обстоятелствата около инцидента се изясняват. За случая е уведомена прокуратурата.

Varnautre.bg съобщи още, че в колата на мястото на трагедията имало два огромни питбула, папагали и маймуни. Псетата се нахвърлили срещу медиците от Спешна помощ и не им давали да припарят до окървавения им стопанин. Наложило се подкрепление от пожарната да неутрализира с мощни струи студена вода разбеснелите се кучета.

Семейството е от Варна. В момента разследващи установяват дали избухнал битов скандал го е накарало да се отклони на стотина метра от главния път в посока гробищата на Тополи, където се разиграла зловещата драма. Работи се и по версия за убийство и опит за самоубийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 4 Отговор

    Коментиран от #2

  • 2 Хараламби

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    Както винаги има какво да кажеш и ясно го показваш.