Last news in Fakti

22 Септември, 2014 18:40 36 498 9

Тийнейджърка в сатанинска секта спала с 1800 мъже

  • момиче-
  • секта-
  • секс-
  • сатанинска секта

Тя била принуждавана от майка си да проституира, за да носи пари на сектата

Тийнейджърка, станало част от сатанинска секта, е спала с 1800 мъже преди да навърши 18 години, съобщи „Дейли мейл“.

Момичето, написало книга под името Анабел Форест, било принудена да прави секс с различни мъже от майка си, която е била част от сатанински сексуален култ. 

Още докато е била на 7 години тя е видяла майка си да извършва сексуален ритуал с лидера на сектата Колин Бейтли. Когато била на 11 тя била изнасилена на два пъти от Бейтли, а три години по-късно започнала да участва в сексуалните ритуали, заедно с майка си. Те се извършвали в техния дом в Уелс.

Впоследствие Колин Бейтли и Жаклин Марлинг били осъдени за сексуалния тормоз над момичето. Съпругата на Бейтли също е осъдена за сексуален тормоз над деца. През 2011 г. стана ясно, че Бейтли, който обичайно се е разхождал по улиците с тъмни дрехи и качулки, е правил групов секс с жени и деца. В дома си той е държал олтар със змии, пред който той и неговите последователи са извършвали различни ритуали.

Сега Форест разкрива част от живота си със своята майка и Бейтли, които са осъдени съответно на 11 и 12 години затвор.

„Нищо не може да ме нарани така, както го направиха майка ми и този мъж. Тя беше зла жена и никога няма да й простя. Неприемливо е да си тормозена така от собствената си майка.“

Сега Анабел има свое собствено семейство и разкрива подробности от живота си в своите мемоари. Там тя разказва, че е спала с близо 2000 мъже преди да навърши 18 години, тъй като майка й я е карала да проституира, за да изкара пари за сектата.

Бейтли е основал своя култ на базата на книга на Алистър Кроули, според който децата се доказват пред Висшия разум като правят секс с други членове на сектата.

„За първи път той ме изнасили, когато бях на 11 години. Беше болезнено и ужасно. Той обаче ми казваше, че това е част от моя път и че ако не го направя, ще пропадна в бездната, което е нещо като ада.  Колин знаеше как да те манипулира и да те накара да вярваш в това, което говори. Той командваше малка общност и ни караше да правим, каквото поиска. Бях ученичка през деня и сексуална робиня през нощта. Беше толкова лошо, че дори се опитах да отнема живота си..."

На 17 Анабел забременява от Бейтли и година след раждането на детето бяга от дома си. Тя не се вижда с него и майка си, докато не разбира, че вече са осъдени.

„Отидох на обявяването на присъдата в съда, защото исках да я видя за последно. Исках тя да се обърне към мен и да каже, че той е виновен за всичко, че тя е била под въздействието на някакво негово заклинание. Тя обаче не го направи. Само се нацупи и ме попита какво правя тук.“

Днес Анабел има две деца и живее в Северна Англия. Тя описва своя кошмар в книга и се надява да предпази други деца от подобни секти. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бхд БхД

    0 3 Отговор
    Тая история се повтаря в сайта
  • 2 Симеон Тасев

    0 8 Отговор
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Kofti

    1 2 Отговор
    Да бее, поредната в Америка, която ще изкара лесни пари от измишльотините си, "описани" в книга..... И сега будалите ще й купуват книгата и ще съчувстват докато тя си кара скъпата колица, купена с техни мангизи...

    Коментиран от #5

  • 5 ostavime

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Kofti":

    дори не си прочел статията.
    Жената е в Англия!
  • 6 Тазобедрев

    0 0 Отговор
    Е щом го е правиля толкова пъти явно я е кефило мъстиъатъ!
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    А бе, всички вие дето коментирате нормални ли сте,или сте лишени от капка съчувствие?
  • 8 ленко

    0 0 Отговор
    СПОРЕД МЕН НА ТОЯ ПЕДОФИЛ А И НА ДРУГИ ПОДОБНИ ТРЯБВА ДА ИМ ОТРЕЖАТ Х.У. А НА МАЙКАТА ДА И ДАВАТ КРАСТАВИЦАТА В ЗАТВОРА НАРЯЗАНА.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.