Last news in Fakti

23 Септември, 2014 13:42 1 226 0

Мъж нападна и рани 24-годишна с нож

  • рани-
  • нож-
  • якоруда-
  • нападна

Двамата живеели на семейни начела, а след раздялата им мъжът нямал мира и искал да я убие

34-годишен мъж от град Якоруда нападна и рани с нож 24-годишна жена, съобщиха от ОДМВР-Благоевград.

На 19 септември 2014 г. в 1:20 часа, мъжът е проникнал в дома на жената от същия град и с остър предмет й нанесъл порезни рани в областта на ръцете и лявата част на врата. На мъжът е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража за срок от 72 часа”.

Според struma.com двамата са живеели на семейни начала. След раздялата им мъжът нямал мира и завчера проникнал в дома на родителите на бившата си жена и се нахвърлил върху нея с нож да я убива.

Инцидентът се разиграл пред очите на детето им и родителите на жената, след което нападателят успял да избяга.

Има данни, че миналата седмица той нападнал бившата си жена на улицата и пред свидетели я пребил от бой. Тя депозирала жалба в местното управление, което влудило ревнивеца.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА