Last news in Fakti

30 Септември, 2014 15:40 4 428 5

Адска катастрофа заради малолетни с каруца

  • катастрофа-
  • малолетни-
  • каруца

Загинали са двамата шофьори на автомобилите, една от колите се е взривила

Адска катастрофа заради малолетни с каруца - 1
Снимка: struma.bg

Три малолетни момчета предизвикаха тежка катастрофа с каруца, която отне живота на двама души, съобщиха от ОДМВР-Благоевград. Инцидентът е станал вчера в 19:45 часа на пътя Е-79 в посока Сандански.

В опита си да избегне удар с каруцата автомобил „Lancia Lybra„ управляван от 43-годишна жена от град Елена, област Велико Търново, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в движещия се лек автомобил „Opel Omega“, управляван от 29-годишен мъж от село Полена.

От удара „Opel”-а се самозапалил и изгорял, а шофьорът не е имал никакъв шанс да се спаси. Загинала е и жената управлявала другият автомобил.

Леко е пострадал и 42-годишен мъж от град Перник, пътуващ в трети лек автомобил “Focus - Ford ”.

Трите малолетни момчета управлявали каруцата са от град Симитли.

Мъжът загинал в катастрофа е Станислав П. от село Крупник и е бивш общински съветник в Симитли, съобщиха от „Стандарт“.

„Семеен е, има две малки деца", каза кметът на Крупник Григор Дуев.

Младият мъж е бил общински съветник в община Симитли от партия „Ред, законност, справедливост" в мандата от 2007 до 2011 година.

Бащата на Станислав – Владимир, е пристигнал в понеделник вечерта в Спешно – приемно отделение и започнал да буйства. Наложила се намеса на полицията, за да го укротят. Той е горски служител и полицаите са иззели от дома му законното му оръжие.

Над 2 часа след инцидента движението на товарни автомобили в района е било спряно. Огнеборци гасили пламъците в "Opel"-а и рязали ламарините на „Lancia“-та.

„Картината беше ужасна. Свидетели потвърдиха, че се е чул страшен гръм от „Opel”-а, най-вероятно е гръмнала газова бутилка", споделиха пожарникари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 горски

    1 0 Отговор
    Заради тези м...ли си отиват невинни хора!Трябва да се приеме закон,при който каруци движещи се по републиканската пътна мрежа да бъдат конфискувани и унищожени а конете или магаретата за храна на лъвове,тигри и др. в зоологическите градини, а сиганите всички знаем къде.
  • 2 чичо от село

    1 0 Отговор
    Много си прав , горски , но няма кой да те чуе . Ушите им са запушени с много , много откраднати от нас пари ...
  • 3 ebati

    1 0 Отговор
    da se zabranqt karucite po pati6tata
  • 4 Андрей Николов

    1 0 Отговор
    Бог да ги прости!!! Освен, че трябва да се забранят ЦИГАНСКИТЕ КАРУЦИ по пътищата ами и полицията да вземе да си върши малко работата!!! 1 МИЛИАРД от бюджета /НАШИТЕ ДЖОБОВЕ/ отива за да пазят елита тези празноглавци! 1 милиард не даваме нито за образование нито за здравеопазване нито за нищо! Онзи ден на 4 /четири/ различни места в града имаше по две патрулки които се бяха събрали да си лафят! На моабет! Моабет от хора с нисък социален статус, глуповати и без образование надянали по една фуражка и говорещи просташки с хората!

    Коментиран от #5

  • 5 S Doichinov

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Андрей Николов":

    Напълно съм съгласен с теб.