Last news in Fakti

30 Септември, 2014 16:19 3 726 0

Отложиха делото за подпалвача от Созопол

  • делото-
  • подпалвача-
  • созопол-
  • павел господинов

Кой ще заключи жена си в гардероба и ще запали къщата, ридаеше в съда тъщата на обвиняемият

Отложиха делото за подпалвача от Созопол - 1
Снимки: gramofona.com и интернет

„Разбира се, че е невинен! Кой ще заключи жена си в гардероба и ще запали къщата?“, ридаеше неутешимо днес в съда тъщата на Павел Господинов, съобщиха от gramofona.com.

Той е обвиняем затова, че преди две години в Созопол запали къща, в която живееха Георги Георгиев, съпругата му Диана и нейните родители.

На няколко пъти синът на обвиняемия помоли баба си да спре да говори пред медиите. Жената обаче се разплака и каза, че зет й е невинен.

„Разболя се, защото го изкараха виновен. Преди това нищо му нямаше“, каза още възрастната жена.

От пожара преди две години оживя само Георги. Минути преди делото днес, той заяви, че още е смазан след трагедията. В момента Георги е безработен, живее при баща си в Каварна.

По думите му неизплатен наем от негова страна е причина за агресивното поведение на Павел Господинов.

„Бях на квартира и ми изчезнаха златни накити от дома. Това бяха едни обеци от починалата ми майка, подарък за дъщеря ми. Тогава казах, че няма да платя наема, докато не се изясни кой всъщност открадна златото“, разказа Георги.

Неговият адвокат Даниел Алексиев заяви, че с клиента му са взели решение. То ще е Георги да се яви не като частен обвинител, а като граждански ищец.

Както стана ясно съдия Денчо Стоянов не даде днес ход на делото. Част от свидетелите не присъстваха. Държавното обвинение отказа да даде старт на процеса, тъй като той е прекалено дълъг, а Павел Господинов липсва.

Не се знае и докога ще се лекува, тъй като диагнозата е голям епилептичен припадък, уточни адвокатът на подсъдимия Иван Киселичков.

В съдебната зала бяха още адвокатът на синовете на загиналата в пожара Диана- Димитър Димитров. Йордан и Теодор Великови са деца от първия й брак. Галина Борисова също дойде за процеса. Тя представлява фирмата собственик на къщата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА