Last news in Fakti

2 Октомври, 2014 13:05 1 412 0

70-годишен уби комшията си в Плевен

  • комшията-
  • плевен-
  • уби

Между двамата мъже, които имали съседни имоти във вилна зона, възникнал скандал на битова основа, а убийството е извършено и след употреба на алкохол

70-годишен мъж е задържан за убийството на съседа си, съобщиха от МВР.

Сигнал за намерено в местността „Момин геран“ тяло на мъж, затиснат от бетонна плоча е получен на 30 септември в 13.30 часа в полицията в града.

Веднага на място били изпратени полицейски екипи, които извършили оглед. Установена била и самоличността на починалия - 58-годишен плевенчанин, собственик на имота.

По тялото му са открити множество наранявания.

Според резултатите от съдебно-медицинската експертиза смъртта е настъпила вследствие на черепно-мозъчна травма.

В резултат на проведените незабавни оперативни действия е установено, че извършител на деянието е 70-годишен мъж от Плевен.

Разследването изяснило, че между двамата мъже, които имали съседни имоти във вилната зона, възникнал скандал на битова основа. Деянието е извършено и след употреба на алкохол.

70-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. С постановление на окръжен прокурор му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок от 72 часа.

Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА